Báze do e-cigaret

Báze do elektronických cigaret jsou nearomatizované a beznikotinové tekutiny, které slouží k namíchání vlastního e-liquidu. Báze se smíchají společně s vybranou příchutí, čímž vznikne náplň pro elektronickou cigaretu. Pokud jste nikotinový nadšenec, nezapomeňte na nikotinové boostery a soli pro podporu hitu.

Báze se vždy skládá z poměru dvou látek PG (Propylene Glycol) a VG (Vegetable Glycerin). Jejich mix ovlivňuje hit a dýmovost při vapování. V případě většího obsahu PG získáte větší hit do krku. VG se pak stará o hustotu dýmu.

Na výběr máte buď vyvážený poměr PG a VG nebo mix, kdy jedna z látek převažuje. Každý si tak může vybrat dle svých preferencí.

Zobrazit více Zobrazit méně

Vymazat všechny filtry

FAQ

Jaký zvolit poměr báze a příchutě?

Každý výrobce u svých příchutí uvádí doporučený poměr ředění. Obecně se ale doporučuje 10% zastoupení příchutě v celkovém množství namíchaného liquidu. To znamená, že pokud chceme namíchat například 100 ml e-liquidu a doporučené dávkování příchutě je 10 %, pak do 90 ml báze a přilijeme 10 ml příchutě. Nezapomeňte namíchaný liquid pořádně protřepat a nechat 3-7 dní uzrát. 

Jak docílit hustějšího dýmu?

Dýmovost při vapování určuje poměr VG (Vegetable Glycerin) a PG (Propylene Glycol). Pokud chcete docílit hustějšího dýmu, vybírejte si báze s vyšším poměrem VG.

Jakou zvolit bázi pro MTL či DL?

Pro klasické “šlukování”, tedy MTL (pusa-plíce) je určena základní hustota 50VG a 50PG. Pro elektronické cigarety typu DL (přímo do plic) se doporučuje spíše tužší varianta 70VG a 30PG, případně 80VG a 20PG. V naší nabídce najdete i 100% VG, které je vhodné spíše na speciální pokročilá zařízení.

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce