Fungujeme jako nikdy. Přečtěte si informace o provozu během nouzového stavu

Fungujeme jako nikdy. Přečtěte si informace o provozu během nouzového stavu

Momentální situace stěžuje provoz většině firem bez ohledu na odvětví či velikost. Maloobchod se zastavil například ve všech kamenných prodejnách. Prodej prostřednictvím e-shopů však běží dál. Dotkla se nouzová opatření i Vapemanie?

Fungujeme jako nikdy

Díky našim obřím skladovým zásobám se u nás prakticky nemůže stát, že bychom neměli vybrané náplně, příchutě, báze či elektronické cigarety k dispozici. Jakoukoliv krizi na našem e-shopu rozhodně nepoznáte. Žádná totiž nepřišla. 

Zároveň se nám podařilo rozšířit sortiment náplní o dalších 45 značek, které právě naskladňujeme na e-shop. Díky tomu narostla naše nabídka o tisíce dalších produktů. To z nás momentálně dělá největší e-shop v oblasti náplní do elektronických cigaret v České republice.

Za zmínku stojí rovněž náplně EDGE, které najdete exkluzivně pouze v našem e-shopu. Ty se rychle staly absolutní jedničkou ve Velké Británii. Pozornosti neunikly ani v případě udílení cen Vape Business Awards, kde získaly ocenění e-cigaretový výrobek roku 2019. V naší nabídce je najdete pouze za 59 Kč a momentálně ke každé objednávce pouze za 1 Kč. Už jste je vyzkoušeli?

Oblíbené náplně EDGE

Logistické procesy a ochranná opatření

Respektujeme veškerá vládní zařízení, a proto naši pracovníci ve skladu pracují s dostatečným rozestupem (ve většině případů kompletně odděleně). Zároveň je každý z nich vybaven respirátorem či rouškou a latexovými rukavicemi. Navíc jsme zvýšili množství dezinfekčních prostředků na pracovišti. 

Stejným způsobem pracují naši smluvní dopravci, kteří se starají o včasné doručení vašich objednávek. Ti však v případě dodání na dobírku přijímají pouze bezhotovostní platbu kartou, nikoliv peněžní hotovost. Věříme, že to však pro vás nepředstavuje žádnou komplikaci. 

Všechny vaše zásilky jsou tak v naprostém pořádku. Objednávky expedujeme zpravidla do 2 dnů a dopravu ZDARMA při objednávce nad 400 Kč. 

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce