Předčasné Vánoce s EDGE

Předčasné Vánoce s EDGE

Mnoho z vás si jistě všimlo, že jsme výhradním dovozcem produktů EDGE na český trh a také rakouský trh. Díky tomu můžete zakoupit náplně EDGE nejen v našem e-shopu, ale na dalších tisících místech po celé ČR od trafik přes večerky až po čerpací stanice Mol. Nyní přichází EDGE s něčím úplně novým - revoluční e-cigareta EDGE Pro a prémiové liquidy EDGE Elite.

Přivítejte revoluční e-cigaretu EDGE PRO

EDGE vysílá na český trh, že je nejen silným hráčem na poli e-liquidů, ale že má také co říct v případě elektronických cigaret. V našem e-shopu tak nově najdete revoluční e-cigaretu EDGE PRO. 

Na první pohled to vypadá, že jde o běžnou pen style All-In-One e-cigaretu, kam snadno doplníte e-liquid a vapujete své oblíbené náplně třeba na cestách. Díky své velikosti a tvaru stojí za to mít tuhle věcičku u sebe. Ale to nejzajímavější teprve přijde. A je tím zbrusu nová patentovaná technologie žhavících hlav, díky které vyměníte žhavící hlavu během sekundy, aniž byste museli otevřít tank a riskovali tak vylití náplně. A co víc EDGE PRO nemá jen tak nějaké žhavící hlavy, jde o žhavící hlavy spojené s náustkem. Nemusíte tak dokupovat náustky zvlášť a pamatovat si jejich pravidelnou výměnu.

Parametry EDGE PRO

  • kapacita baterie 1 500 mAh
  • žhavící hlava s odporem 1,2 Ohm
  • externí plnící port bez nutnosti rozebírat zařízení
  • vhodné pro e-liquidy s vyváženým poměrem PG/VG, s vyšším poměrem VG a CBD liquidy

A nyní vám představujeme novou řadu náplní EDGE ELITE

Právě přichází elitní jednotka prémiových liquidů s názvem EDGE ELITE, které jsou jako stvořené pro novou e-cigaretu EDGE PRO. Tyto nové liquidy s vyváženým poměrem PG/VG 50/50 uspokojí vaše celodenní vapování. Výrobce EDGE je ve svých laboratořích smíchal pomocí nejkvalitnějších surovin a špičkových příchutí, jako například třešně, citronový koláč, mango, jemný tabák nebo malina. Výsledkem je 5 nových příchutí o oblíbených silách nikotinu 6, 12 a 18 mg. 

 

Všimněte si také luxusního balení s pozlacenou krabičkou. A jako třešnička na dortu je lahvička liquidu vyrobena ze 100% recyklovaného plastu. To chceš.

 

Více o značce EDGE najdete zde.

Tak veselé předčasné Vánoce! A šťastný nový EDGE! 

 

PS: Nenabádáme a nepodporujeme kouření ani závislost na nikotinu. Pokud jste nekuřák, nezačínejte s tím.

zpět na výpis
Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce