Soutěž: Vyhrajte 5 ks náplní Liqua 4S

Soutěž: Vyhrajte 5 ks náplní Liqua 4S

Máte rádi věci zdarma? Kdo ne?! A tak jich tu pro vás pár máme. Tentokrát můžete vyhrát balíček 5 ks exkluzivních náplní Liqua 4S. A to hned pro 10 šťastlivců z vás. A přitom stačí tak málo.

Jak soutěžit?

Žádné sdílení, lajky, otravování přátel označováním na sociálních sítích. Ne, nic takového vás v naší soutěži tentokrát nečeká. Je to totiž mnohem jednodušší. 

Stačí během termínu (viz níže):

  • provést objednávku na našem e-shopu
  • přidat do poznámky k objednávce „Soutěžím o 4S
  • být starší 18 let

O co se hraje?

Ve hře je 10 balíčků liquidů Liqua 4S po 5 kusech. To znamená, že na konci soutěže vezmeme všechny soutěžící a vylosujeme z nich 10 vítězů. Šance tak mají všichni stejné.

Termíny kdy, kde, jak co...

Soutěž startuje právě dnes 1. 4. 2021, a to není apríl! Myslíme to zcela vážně. Do soutěže započítáme všechny soutěžící, kteří provedou objednávku mezi 1. - 30. 4. 2021 do 23:59 a zároveň splní i ostatní podmínky. Následně určíme termín losování a na našich sociálních sítích zveřejníme vítěze. Ty pak budeme kontaktovat prostřednictvím e-mailu uvedeném v objednávce.

Liquidy Liqua 4S

Liquidy Liqua 4S se od běžných liquidů mají na rozdíl od jiných liquidů nižší PH a obsahují stále více oblíbenou a žádanou nikotinovou sůl. Díky tomu dochází k rychlejší a kvalitnější vstřebatelnosti, navíc bez dráždivého pocitu v krku oproti klasickým liquidům. 

Nikotin z nikotinové soli je pro tělo lépe vstřebatelný a nezkresluje chuť liquidu. Velkou výhodou je rychlejší proces odpařování (nikotinová sůl se odpařuje při nižších teplotách) a daleko lepší vstřebatelnost, díky které je intenzita vapování nižší, takže spotřeba těchto liquidů s nikotinovou solí je nižší, než u klasických liquidů na stejném zařízení. Také se díky tomu prodlužuje životnost žhavících hlav a snižuje spotřeba baterie.

 

PS: Nenabádáme a nepodporujeme kouření ani závislost na nikotinu. Pokud jste nekuřák, nezačínejte s tím.

zpět na výpis
Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce