Náplně do e-cigaret

Náplně do elektronických cigaret neboli e-liquidy hrají zásadní roli pro vaše vapování. Definují jeho chuť, hustotu dýmu, tedy poměr PG a VG i obsah nikotinu.

Vyberte si z čím dál rozšiřujícího se sortimentu náplní do e-cigaret od předních výrobců, jako je BarlyDekangDreamixFrutie nebo Liqua a dalších.

Mezi hlavní výhody e-liquidů patří možnost regulace množství nikotinu, které při vapování užíváte. Díky e-cigaretám se můžete zbavit závislosti na nikotinu a můžete jej kompletně omezit na 0 mg. Další výhodou e-liquidů je nepřeberné množství příchutí od těch klasických čistě tabákových přes svěží mentolový nádech až po příchutě, na které byste snad sami nepřišli. Můžete si vybrat mezi ovocem, oblíbenými nápoji, sladkými žvýkačkami či dezerty, oříšky a další spoustou chutí.

A pokud rádi děláte věci po svém, můžete si dokonce namíchat pomocí příchutí a bází vlastní e-liquid, který bude mít vaši oblíbenou chuť, vyvážený poměr VG a PG a množství nikotinu.

Zobrazit více Zobrazit méně

79,-
249,-
Vymazat všechny filtry

FAQ

Co jsou to náplně do e-cigaret?

Náplně neboli e-liquidy jsou kapalinou, která se využívá při vapování. Definují chuť, hustotu dýmu, tedy poměr PG a VG i obsah nikotinu.

Jaké jsou výhody náplní do e-cigaret?

Mezi hlavní výhody e-liquidů patří možnost regulace množství nikotinu, které při vapování užíváte.

Jaké příchutě náplní do e-cigaret existují?

Od klasických čistě tabákových přes svěží mentolový nádech až po příchutě, na které byste snad sami nepřišli. Můžete si vybrat mezi ovocem, oblíbenými nápoji, žvýkačkami, dezerty, oříšky a spoustou dalších chutí.

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce