Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Jak namíchat liquid do e-cigarety

Jak namíchat liquid do e-cigarety

Míchání vlastních e-liquidů pro elektronické cigarety může být fascinující a zábavný proces, který vám umožní vytvářet přesně takové náplně, jaké si přejete. I když se zdá, že je to komplikované, naopak. Je to velice snadné. Kromě toho díky míchání vlastních liquidů výrazně ušetříte oproti kupování nových. Mrkněte, jak na to.

Příprava je klíčová

Předtím než se pustíte do míchání, je důležité si stanovit cíl: Chcete liquid vapovat hned? Nebo raději počkáte, než se aroma dostatečně promísí a liquidy uzraje? Pokud toužíte po okamžitém užití, zvolte Shake&Vape příchutě, které nevyžadují čas na zrání a můžete je vapovat ihned po míchání.

Připravte si ingredience

Pro míchání liquidů budete potřebovat:

  • Bázi pro e-liquidy (směs PG + VG, případně s přidaným nikotinem)
  • Booster nebo nikotinovou sůl (pokud potřebujete zvýšit obsah nikotinu)
  • Příchuť (Shake&Vape v případě, že budete chtít vapovat hned)
  • Kapátka, pipeta nebo injekční stříkačka pro přesné dávkování
  • Prázdné lahvičky s uzávěrem
  • Ochranné rukavice a papírové ubrousky pro bezpečnost a čistotu

Experimentujte s recepty

Každý vaper má své vlastní preference, a proto není univerzální recept na perfektní náplň. Doporučujeme začít s doporučenými poměry od výrobce a postupně je upravovat podle vaší chuti. Poměr PG a VG ovlivňuje chuť, hustotu páry a intenzitu nikotinu. Experimentujte s různými poměry, abyste dosáhli dokonalého výsledku.

TIP: Vyzkoušejte naši kalkulačku míchání liquidů.

Příchutě pro míchání liquidů

Míchání - snadnější než kdy dříve

Míchání liquidů je dnes jednodušší než kdy předtím. Stačí smíchat jednotlivé složky podle receptu do lahvičky a důkladně protřepat. U Shake&Vape příchutí je proces ještě jednodušší - prostě naplňte lahvičku a můžete vapovat okamžitě.

Nechte liquid dozrávat

Po míchání je důležité nechat liquid uzrát, aby se aroma dostatečně promísilo. Uchovávejte lahvičky na suchém, tmavém a chladném místě, ideálně třeba v lednici. Nezapomeňte také nechat složky působit spolu při pokojové teplotě po dobu 24-48 hodin pro optimální požitek z vapování.

Zdraví na prvním místě

A nakonec, buďte obezřetní při výběru ingrediencí. Používejte pouze kvalitní produkty od důvěryhodných dodavatelů, abyste minimalizovali riziko pro své zdraví a užili si kvalitu vapování.

Míchání liquidů je kreativní proces, který může být zábavný a odměňující. Ale pamatujte, že podporujeme zdravý životní styl a nepodporujeme kouření ani závislost na nikotinu. Pokud nekouříte, s vapováním nezačínejte. Užijte si vaping zodpovědně a s rozvahou.

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce