Obchodní podmínky

9. Ochrana osobních údajů a zasílání obchodních sdělení

9.1. Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

9.2. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

9.3. Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu. Nezvolí-li kupující jinou možnost, souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy.

9.4. Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.

9.5. Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

9.6. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

9.7. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

9.8. V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel (čl. 9.5) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:

9.8.1. požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,

9.8.2. požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav.

9.9. Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.

icon

473 030 777

Po - Pá: 8:00 - 16:00

icon

DOPRAVA ZDARMA

Při nákupu nad 400 Kč

icon

Rychlá expedice

Dodání do 3 pracovních dní

icon

Ověření věku 18+

Dle platného průkazu totožnosti

Ověřeno zákazníky

97 % zákazníků doporučuje náš obchod (z 259 recenzí).

„Vše proběhlo v pořádku a rychle.“

Ověřený zákazník, 14.06.

„Bezproblémová orientace ve webové nabídce, jednoduché objednání a rychlé doručení. Nic víc od e-shopu ani nelze očekávat - to vše bylo splněno ...“

Ověřený zákazník, 14.06.

„Jako vždy rychle doručena kompletní objednávka. Děkuji a doporučuji všem!“

Ověřený zákazník, 12.06.

„Jsem s obchodem velmi spokojená, nebyl žádný problém. Pouze při poslední objednávce se stalo, že mělo zboží být doručeno v úterý, nicméně se dodání o den zdrželo, což mi paní ihned zavolala a upřímně bych si toho ani nevšimla, kdyby mi nezavolala. Ale bylo to od nich moc hezké. Mají dost širokou nabídku, takže se tam určitě něco najde pro každého jak v příchutích, tak samotných e-cigaretách. Ceny jsou velmi příjemné ve srovnání s jinými obchody a pokud jste pravidelný uživatel, rozhodně se vám vyplatí zařadit se do věrnostního programu, občas tím k nákupu získáte příchuť téměř zdarma. Jediné, co mě trochu mrzí, je nabídka náhradních příslušenství a dílů, ačkoli má obchod pestrý výběr samotných cigaret, s náhradními součástkami k nim je to občas trochu horší. Mají je hlavně pro pár konkrétních značek, ale to je asi pochopitelné, neboť se jedná o značky, které dominují v jejich nabídce. Další nevýhodou je, že tento obchod je velmi oblíbený a proto bývá spousta položek rychle vyprodána, takže si občas musíte počkat, až se vaše oblíbená příchuť zase naskladní, nikdy to však netrvá příliš dlouho.“

Ověřený zákazník, 11.06.