Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

5 netradičních příchutí liquidů, které nepotkáte na každém rohu

5 netradičních příchutí liquidů, které nepotkáte na každém rohu

Varování: tento článek není vhodný pro míchače, protože ti jsou zvyklí na ledacos. Je nám jasné, že dokážete vykouzlit jednu extrémní příchuť za druhou. Ale zpět k tématu. Probrouzdali jsme se naším sortimentem a vybrali pět liquidů, které jsou něčím zvláštní. Nebrali jsme v potaz sílu nikotinu, tu si můžete naboostovat třeba nikotinovou solí nebo boosterem, ale prostě příchutě, které jen tak nepotkáte.

Liqua Cherribakki

Už název příchutě je malinko tajemný. Cherri- jasně, asi půjde o třešeň. Ale co je to proboha bakki? I když to vypadá jako název pro indickou prodejnu koberců, možná hádáte správně. Příchuť Cherribaki je směsí tabáku, santalového dřeva a černých třešní. V kombinaci poměru 65 % VG a 35 % PG se hodí i do nízkoodporových atomizérů a atomizérů s většími žhavícími hlavami. Liqua doporučuje tento liquid jak k ranní kávě, tak jako digestiv po vydatné večeři. 

Ecoliquid Griliášové aroma

Takový David a Griliáš mezi liquidy. Kdo miluje sladké vůně připomínající cukroví, tak je doma. Tento liquid obsahuje v uvozovkách jemně nasekané a opražené oříšky vmíchané do roztaveného zkaramelizovaného cukru. Uf, normálně se mi sbíhají sliny. K tomu sympatický poměr 60 % PG a 40 % VG je podobně jako první představený vhodný i do nízkoodporových atomizérů a atomizérů s většími žhavícími hlavami. Brzy budou Vánoce a tohle vám je jistě připomene. 

Liquid Joyetech Straw-champ

Joyetech se proslavil především výrobou skvělý elektronických cigaret, proto málokdo ví, že si troufá i na liquidy. Aby taky ne, když jedno k druhému sedí. V Joyetechu se nebojí experimentovat. Jahody se šampaňským nejsou žádnou divočinou, tedy pokud si skutečně do sklenky nalijete sekt a do něj vhodíte pár jahod. Jak to bude chutnat ve vašem vaporizéru? To záleží, jakou máte mašinku. Ale rozhodně to doporučujeme vyzkoušet. Navodí vám to doma pěknou romantiku. Co do poměru PG a VG, opět tu máme 60 % PG a 40 % VG, takže nic, co by vás překvapilo. 

Liqua Jasmine Tea

Oklikou se vracíme zpět k liquidům Liqua. Ranní káva, dezerty, ovoce… to všechno je fajn, ale co když to někdo má rád jinak. Lidé pijí buď kávu nebo čaj. Málokdo obojí tak intenzivně zároveň. No, a Liqua pamatuje i na tu druhou skupinu. Proto si ve svém atomizéru můžete vychutnat jasmínový čaj. S obsahem 18 mg nikotinu to však není liquid pro žádné čajíčky. Výhodou je ale i alternativa v podobě beznikotinového liquidu. Poměr stejný jako u Cherribakki 65 % VG a 35 % PG. 

EMPORIO Apple Shisha

Jablko je fajn, dezerty z něj také. Ale Emporio přišlo s peckou v podobě Apple Shisha. Kdo máte rádi vodní dýmky, víte, že vapování je v některých případech zdánlivě připomíná. A komu chyběla někdy vůně a chuť tabáku s příchutí jablka, má ho mít ve svém vaporizéru. Příchuť Apple Shisha je směsí chutí orientu. Červené a zelené jablko v kombinaci s lékořicí a nepatrného množství medového tabáku. Rázem tak máte ze svého vaporizéru vodnici. K tomu vyvážený poměr PG VG pade na pade, takže to můžete poslat do všeho, co vydává páru. 

Setkali jste se ještě s něčím méně tradičním? Dejte nám to vědět. Rádi se přiučíme. Příště vybereme třeba zas něco jiného. Vapu zdar. 

 

 

PS: Nenabádáme a nepodporujeme kouření ani závislost na nikotinu. Pokud jste nekuřák, nezačínejte s tím.

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce