Co říkají CZ vapeři na liquidy EDGE?

Co říkají CZ vapeři na liquidy EDGE?

Podíváme se pod pokličku prémiových liquidů, které vám servírujeme jako jediní v České republice. Teď navíc ve speciální akci, kde při nákupu 10 ks náplní získáte slevu 120 Kč. Co jsou liquidy EDGE zač, odkud se vzaly, jak chutnají a proč stojí tak zatraceně málo?

Liquidy EDGE – Seznamte se

Předně si pojďme tuto značku krátce představit. Britská značka EDGE vznikla před dvěma lety a jako jediná na světě spadá pod farmaceutickou společnost. Otázka kvality výrobních podmínek je tak předem zodpovězená. 

Ve Velké Británii se značka EDGE stala jedničkou na trhu. Náplně se dostaly mezi 25 nejžádanějších skladových produktů v sortimentu zboží běžné spotřeby a zároveň získaly prestižní ocenění Vape Business Awards za e-cigaretový výrobek roku 2019 (Vape Supplier of the Year 2019).

Náplně EDGE najdete exkluzivně v našem e-shopu. Na výběr máte z 11 exkluzivních chutí ve 3 různých variantách podle obsahu nikotinu (6, 12 a 18 mg/ml), od klasických tabákových chutí přes mentolové až po oblíbené ovocné příchutě v nejrůznějších podobách.

Názory CZ vaperů na liquidy EDGE

Oslovili jsme několik předních českých vaperů, aby tyto prémiové britské liquidy otestovali. Jak se říká – sto lidí, sto chutí. Každý má chuťové buňky jinak citlivé a jinak nastavené. V čem se ale všichni oslovení vapeři shodli, tak to je poměr cena – výkon. 

Jak náplně hodnotil vapetalk_s_karotkou, můžeš zjistit ve videu. 

Pestrý výběr liquidů testoval i vaper mobio_vape, kterého nejvíce oslovila náplň Blueberry.

Zatímco tabákové náplně vesměs splnily očekávání všech, ovocné a mentolové příchutě vysloveně nadchly, jako třeba dalšího vapera melounisko_vape



Díky naší rozmanité selekci můžete zjistit, co bude lahodit konkrétně vašim pohárkům. Rozhodně ale víme, komu budou liquidy EDGE šmakovat úplně nejvíce, a to vaší peněžence. Jejich cena 59 Kč je vysloveně bezkonkurenční. Podívejte se na náš e-shop a vybírejte náplně EDGE, co hrdlo ráčí.

 

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce