Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Nejprodávanější e-cigarety a liquidy roku 2022 na vapemania.cz

Nejprodávanější e-cigarety a liquidy roku 2022 na vapemania.cz

Jaké jsou nejoblíbenější produkty našich zákazníků za rok 2022? Zasloužené prvenství obsadily jednorázové cigarety, které loni zaznamenaly velký boom. A jak si vedly liquidy? Sestavili jsme žebříček nejprodávanějších produktů na vapemania.cz s rozdělením do kategorií elektronických cigaret a liquidů. Jak to nakonec dopadlo?

Nejprodávanější e-cigareta roku 2022

Nejprodávanější e-cigaretou loňského roku se stala jednorázová e-cigareta MOTI PIIN 2 s příchutí Green Lime a silou nikotinu 20 mg. Už jste ji ochutnali? 

Jednorázovky MOTI PIIN 2 jsme začali prodávat v březnu loňského roku. Ostatně 15. března jsme vydali článek Exkluzivní novinka: Jednorázová e-cigareta MOTI PIIN 2, kde jsme celou řadu těchto jednorázovek pěkně popsali. Ve stručnosti představuje MOTI PIIN 2 až 600 plnohodnotných potahů, výběr z 5 příchutí a baterii s výdrží na celý den. To vše navíc za parádní cenovku.

MOTI PIIN 2 jednorázovka

Hned za MOTI PIIN 2 Green Lime 20 mg kralovaly v prodejích všechny ostatní příchutě této jednorázovky, jmenovitě Blue Bubblegum, Rich Tobacco, Tropical Storm a Cool Mint. Všechny ve stejné síle 20 mg nikotinu. Ale ani potom nepůjdeme dál k jinému výrobci. Hned zatím se nejvíce prodávaly jednorázovky MOTI PIIN, jakožto předchůdci vítězné “dvojky”.

 

Abychom nemluvili pouze o jednorázovkách, ale i o klasickém hardwaru, na prvním místě v klasických e-cigaretách tu za rok 2022 máme Smoktech Vape Pen V2, pak Smoktech Priv N19 Grip a do třetice Joyetech eGo POD. 

 

Nejprodávanější e-liquid roku 2022

A jdeme k liquidům. Teď necháme míchání míchačům a mrkneme se na počty prodaných lahviček s hotovými liquidy. Nejprodávanějšími liquidy na vapemania.cz jsou na celé čáře liquidy od britské značky EDGE. Ty můžete znát ve dvou variantách, a to klasické EDGE Core a prémiové EDGE Elite. Možná bude pro vás překvapením, že větší oblíbenost si získaly právě ty klasické. Možná díky velmi příznivé ceně, kterou vyvažuje opravdová kvalita a excelentní příchutě. 

Liquidy EDGE core

Když jsme liquidy EDGE tenkrát představovali, napsali jsme: „Náplně EDGE se ve Velké Británii staly během krátké doby absolutní jedničkou na trhu. Čím si získaly tamní komunitu vaperů i běžných uživatelů elektronických cigaret? Především díky exkluzivním chutím, které vás od tradičních tabákových chutí připomínající prémiový cigaretový či doutníkový tabák provedou svěžím mentolovým krokem skrze ovocné sady a zahrádky až do pohádkového lesa, kde si vychutnáte pocit skutečné relaxační procházky.”

Zdá se, že co platí ve Velké Británii, se potvrdilo i v našich končinách. Liquidy EDGE Core mají vyvážený poměr PG a VG 50/50 a velmi zajímavé příchutě. Nejprodávanější příchutí se stala EDGE Very Menthol 6 mg, za ní pak tabáková EDGE American Blend 12 a 18 mg, pak opět Very Menthol s 12 mg a nakonec British Tobacco s 12 mg nikotinu. EDGE liquidy zabraly prvních 14 míst mezi nejprodávanějšími liquidy. Na 15. místě najdeme osamocený DEKANG Classic Line - Káva 6 mg a pak zase dlouho EDGE. Takže na nich asi něco bude. A to se neprodávají v beznikotinové variantě. 

 

Co z tohoto článku vyplývá

  • jednorázové cigarety se v loňském roce staly opravdovým hitem a nejprodávanějšími produkty na vapemania.cz
  • nejprodávanější jednorázovkou se stala MOTI PIIN 2 s příchutí Green Lime a silou nikotinu 20 mg
  • nejprodávanějším klasickým hardwarem se stal Smoktech Vape Pen V2
  • nejoblíbenější liquidy na vapemania.cz jsou bezesporu liquidy EDGE Core
  • nejprodávanějším liquidem se stal EDGE Very Menthol 6 mg
  • mezi další oblíbené liquidy patří značka DEKANG

 

PS: Nenabádáme a nepodporujeme kouření ani závislost na nikotinu. Pokud jste nekuřák, nezačínejte s tím.

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce