Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

FAQ: Vše, co vás zajímá jednorázových e-cigaretách

FAQ: Vše, co vás zajímá jednorázových e-cigaretách

V dalším díle naší oblíbené rubriky FAQ si posvítíme jednorázové e-cigarety. Ty jsou totiž čím dál populárnější, protože dokážou nabídnout plnohodnotný vapovací zážitek, aniž byste museli výrazně investovat. Jak fungují jednorázovky a co všechno byste o nich měli vědět? Mrkněte na naše FAQs.

Co jsou jednorázové e-cigarety?

Jednorázové e-cigarety jsou malá vapovací zařízení, která obsahují integrovanou baterii a nádobku s e-liquidem. Jsou navrženy tak, aby byly jednoduché a přenosné a tím pádem velmi praktické.

Jak dlouho vydrží jednorázová e-cigareta?

Výdrž jednorázové e-cigarety se liší podle modelu a především intenzity používání, ale obvykle je možné očekávat, že vydrží až několik set tahů. Některé uvádějí až 900 potahů. V cigaretovém překladu to znamená, že vám to vydrží déle jak krabička cigaret.

Jsou jednorázové e-cigarety nabité předem?

Ano, jednorázové e-cigarety jsou obvykle předem nabité a připravené k použití. Po vybití se již nedají dobíjet a jsou určeny k likvidaci. Ideálně šetrnou cestou, aby byla možnost recyklace jejich součástek.

Mohu měnit e-liquid v jednorázové e-cigaretě?

Ne, jednorázové e-cigarety mají integrovanou náplň e-liquidu, kterou není možné měnit ani doplňovat. Po vyčerpání e-liquidu je třeba celou jednorázovku zlikvidovat.

 

Jaké jsou příchutě dostupné u jednorázových e-cigaret?

Nabídka příchutí se liší podle výrobce, ale obvykle zahrnuje různé ovocné, mentolové a tabákové varianty, případně jejich kombinaci. Záleží na vašich chuťových preferencích. To samé můžeme říct o obsahu nikotinu. Ten se v jednotlivých jednorázovkách také může lišit.

Jsou jednorázové e-cigarety vhodné pro začátečníky?

Ano, jednorázové e-cigarety jsou často doporučovány pro začátečníky díky své jednoduchosti použití a absence potřeby údržby. Začátečník si tak může vyzkoušet, jaký je rozdíl mezi vapováním a kouřením. Navíc hned nemusí investovat do složitějších zařízení.

Jaký je rozdíl mezi jednorázovými e-cigaretami a běžnými e-cigarety?

Hlavním rozdílem je, že jednorázové e-cigarety mají integrovanou náplň e-liquidu a není možné je dobíjet nebo měnit náplň. 

Jsou jednorázové e-cigarety ekologické?

Jednorázové e-cigarety nejsou ekologicky příliš příznivé, protože po vyčerpání jsou určeny k likvidaci. Obsahují baterii a plasty, což je nutné recyklovat, nikoliv vhazovat do směsného odpadu.

Jsou jednorázové e-cigarety povoleny ve veřejných prostorách?

Pravidla pro používání jednorázových e-cigaret se mohou lišit podle dané země a místních předpisů. Některé oblasti mohou mít omezení na vapování v podobných prostředích jako pro kouření cigaret, zatímco jinde může být povoleno. Je důležité sledovat pravidla na daném místě.

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce