Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

FAQ: Vše, co vás zajímá o POD systémech

FAQ: Vše, co vás zajímá o POD systémech

V dalším díle naší oblíbené rubriky FAQ si posvítíme na téma POD systémů. Dali jsme do kupy všechny dotazy, které vás v poslední době zajímaly a dali jsme je do jednoho článku. Co jsou to PODy, jak fungují, jaké jsou jejich výhody a pro koho jsou například vhodné? Mrkněte na to. 

Co jsou elektronické cigarety typu POD?

Elektronické cigarety typu POD neboli POD systémy, případně PODy jsou kompaktní zařízení určená k vaporizaci e-liquidu. Jsou navržena tak, aby byla snadno přenosná a jednoduše použitelná. Skládají se ze dvou částí - z baterie a cartridge. Přičemž cartridge obsahuje žhavící hlavu a tank s předvyplněným liquidem.

Jaká je výhoda elektronických cigaret typu POD?

Jednou z hlavních výhod je jejich kompaktní velikost a jednoduché používání. Také nabízejí možnost výměny cartridgí, což umožňuje snadnou změnu příchutě.

POD

Jak dlouho vydrží nabitá baterie?

Výdrž baterie se liší podle modelu, kapacity baterie a intenzity používání. Obecně se dá očekávat, že baterie vydrží několik hodin až celý den při průměrném používání.

Mohu používat vlastní e-liquidy v elektronických cigaretách typu POD?

Některé POD systémy umožňují používat vlastní e-liquidy, zatímco jiné jsou navrženy pro použití s předplněnými POD nádobkami. Existují také takzvané hybridní e-cigarety, které kombinují vlastnosti klasických e-cigaret a podů. Cartridge totiž můžete opakovaně doplňovat jinými náplněmi či vlastními e-liquidy namíchané z příchutí a bází. Je důležité zkontrolovat kompatibilitu s konkrétním modelem. 

Jsou elektronické cigarety typu POD vhodné pro začátečníky?

Ano, elektronické cigarety typu POD jsou často doporučovány pro začátečníky díky své jednoduché obsluze a kompaktnímu designu.

POD

Jaká je rozdílná kapacita tanků u elektronických cigaret typu POD?

Kapacita tanku se může lišit od modelu k modelu, ale obvykle se pohybuje mezi 1 až 4 ml e-liquidu. Vyšší kapacita znamená méně časté doplňování či vyměňování cartridge.

Jsou PODy vhodné pro DTL (direct-to-lung) i MTL (mouth-to-lung) vaping?

Ano, některé POD systémy jsou navrženy pro MTL vaping s omezeným prouděním vzduchu, zatímco jiné umožňují i DTL vaping s větším průtokem vzduchu.

 

Mohu používat elektronické cigarety typu POD ve veřejných prostorách?

Pravidla pro používání elektronických cigaret se liší podle země a místních předpisů. Některé oblasti mohou mít omezení na vapování v podobných prostředích jako pro kouření cigaret, zatímco jinde může být povoleno. 

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce