Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Jak ušetřit při nákupu na VAPEMANIA.CZ

Jak ušetřit při nákupu na VAPEMANIA.CZ

Kdo by neměl rád výhodné nákupy! My jsme se ale rozhodli vám tuto radost znásobit! Dali jsme dohromady nejen hlavy, ale zároveň veškeré slevové akce a bonusové programy, díky kterým můžete za nákup na Vapemania.cz skutečně ušetřit balík. Veškeré aktuální i budoucí akce právě teď a právě tady. Nemáte zač!

Na našem e-shopu běží denně několik akcí, díky kterým můžete nakoupit opravdu výhodně. Stačí o nich jen vědět a nakombinovat je podle sebe do požadované formy. Ať už to jsou akce na liquidy do e-cigaret, báze či příchutě nebo samotný hardware, následující řádky by vám rozhodně neměly uniknout. Směle nabízíme souhrn všeho, na čem můžete aktuálně i v blízké budoucnosti ušetřit - od A do Z!

Akční slevy a slevové akce

Slevový kód VAPEMANIAC15

Pokud patříte mezi vapemaniaky (stejně jako my) a dáváte přednost větším nákupům (stejně jako my) nebo máte zkrátka jenom slabost pro výkonnější elektronické cigarety (stejně jako my), tak rozhodně doporučujeme využít slevový kód VAPEMANIAC15. Díky tomuto kódu totiž získáte 15% slevu na nákup nad 1500 Kč. A to už je při placení znát.

Stačí při objednávce nad 1500 Kč zadat v košíku slevový kód VAPEMANIAC15 a z celkové ceny nákupu se automaticky odečte 15 %. Například při nákupu nadupaného box modu za 1599 Kč ušetříte rovnou 240 Kč. No, a to se vyplatí.

 

Další slevové kódy

Čas od času si můžete třeba na Youtube všimnout recenze na některý z našich produktů. Tu většinou doprovází některý ze slevových kódů. Jako v případě Karotky, který pro vás natočil recenzi oblíbených liquidů EDGE. Nebudeme chodit kolem horké kaše, kód na slevu 10 % z objednávky zní KAROTKA10.

Ale Karotka není jediný. Pokud na Youtube narazíte na nějaké video o vapování, kde bude logo nebo nějaká zmínka o Vapemanii, zcela jistě tam najdete také slevový kód. Ale pozor. Kódy mají časově omezenou platnost. 

Absolutní výprodej náplní XEO

Hned na začátek nabízíme snad největší možnou slevu - 80 % na náplně XEO. V našem absolutním výprodeji vás tyto kvalitní německé liquidy vyjdou z původních 99 Kč na pouhých 20 Kč. Neuvěřitelně obrovskou slevu vám nabízíme z důvodu expirace, což samozřejmě nemá žádný vliv na chuť či kvalitu náplně. Vybírejte z nabídky ovocných, mentolových či klasických tabákových liquidů XEO za opravdu úsměvnou cenu.

Sleva 30 % na vybrané báze a boostery

K prázdninové akci na příchutě a Shake and Vape vám servírujeme rovnou i pořádnou slevu na vybrané báze a boostery. Pokud jste fandové vlastní tvořivosti a místo hotových liquidů si mnohem radši vychutnáváte vlastní míchané liquidy, tak teď se vám to vyplatí hned dvojnásob. Ke slevě 100 Kč na příchutě a Shake and Vape při nákupu nad 500 Kč si teď připočtěte ještě slevu 30 % na vybrané báze a boostery. A to už je pořádná nálož.

 

Sleva 35 % na náplně Liqua

Mezi další slevové akce, které aktuálně běží až do výprodeje skladových zásob, patří i 35% sleva na náplně Liqua s blížícím se datem expirace. Italskou značku Liqua ocení hlavně náročnější kuřáci, kteří nedají dopustit na maximální kvalitu náplní. Tu garantují osvědčené laboratorní testy i mezinárodní certifikáty. Proto není sebemenší důvod k obavám z nákupu liquidů, kde se blíží datum expirace. Expirační datum je v tomto případě pouze orientační a na kvalitu obsahu nemá vliv. Přesto ale doporučujeme, abyste náplně po expiraci nakupovali pouze u osvědčených a známých prodejců.

 

Poslední kusy

Celou čtvrtinu původní ceny teď ušetříte při nákupu posledních kusů oblíbeného box modu Vaporesso LUXE S sada s SKRR-S clearomizérem. Ať už si vyberete černou, stříbrnou či bronzovou klasiku nebo dáte přednost výraznějšímu designu, s 25% slevou vás tenhle výkonný fešák vyjde z původních 1999 Kč na 1499 Kč. Tady už není čas ptát se, kdo je kdo. Užijte si pořádnou dávku dýmu v elegantním designu s řadou pokročilejších funkcí. 

Pouze dnes

Kromě dlouhodobějších slevových akcí či bonusových programů můžete pořádně ušetřit i sledováním našich denních akcí. Každý den pro vás vybíráme vaše nejoblíbenější produkty, za které zaplatíte méně než obvykle. Od hardwaru až po liquidy, každý den vám přinášíme něco speciálního. Stačí sledovat náš Facebook nebo Instagram, kde se o všech denních akcích včas dozvíte. Pokud chcete mít o denních akcích přehled na celý týden dopředu, přihlaste se na našem e-shopu k odběru novinek v newsletteru. Potřebujete k tomu jen e-mail a zhruba tak pět vteřin času.

 

Soutěže

Nákupem na našem e-shopu se ovšem nedá pouze ušetřit, spoustu produktů můžete dostat úplně zadarmo! Jak? Když se zúčastníte některé z našich soutěží. Soutěžili jsme o vouchery, příchutě a chystáme toho samozřejmě mnohem a mnohem víc. Sledujte nás na Facebooku i Instagramu, aby vám už žádná soutěž o super ceny neutekla.

Jak ušetřit dlouhodobě?

Vedle slevových akcí, až už na denní či déletrvající bázi, můžete za své nákupy ušetřit i jiným způsobem. Systematicky! Nic vás to nestojí, žádný čas, žádné vstupní poplatky, žádný stres, žádné závazky. Můžete na tom jen a jen vydělat.

Věrnostní program

Náš věrnostní program funguje na jednoduchém principu. Pokud v našem e-shopu nakupujete opakovaně, můžete jakožto naši stálí zákazníci využít spousty výhod. Stačí se zaregistrovat a pak už za každý nákup sbíráte věrnostní body. Ty pak můžete proměnit za své oblíbené produkty nebo speciální produkty věrnostního programu.

Po přihlášení do zákaznického účtu můžete kdykoliv zkontrolovat počet nasbíraných bodů za vaše nákupy. V sekci Nákup za body rovnou vidíte, které produkty si už můžete za body pořídit a kolik vám na určité produkty ještě zbývá nasbírat.

 

Tipy na závěr

Jak zjistit, co je v akci? Tak to je maximálně jednoduché! Tady je hned několik možností, jak odhalit všechny slevy.

  • Sledujte naši kouzelnou podstránku, kde máte veškeré aktuální akce přehledně na jednom místě.
  • V detailu produktu se pod fotkou dozvíte, zda se na tento produkt vztahuje nějaká zajímavá akce, popřípadě hned u fotky vidíte, kolik procent můžete za nákup ušetřit.
  • Přihlaste se k odběru našeho newsletteru, který vás bude pravidelně informovat o veškerých novinkách, slevách a akcích.

 

Pozor! Slevy můžete kombinovat, jak je jen libo, ale slevové kódy kombinovat nelze. Vyberte si vždy ten kód, který je pro váš nákup výhodnější.

Jak vidíte, je toho opravdu hodně, co nabízíme za opravdu málo! Veškeré propriety potřebné k vapování můžete pořídit za zlomek běžné ceny. Stačí mít pod čepicí, být ve střehu a hned můžete za své nákupy na našem e-shopu ušetřit opravdu balík. 

 

Novinka:

Narozeninový slevový kód na 10 % z celé objednávky

Budete mít letos narozeniny? Super! Chystáme pro vás totiž speciální narozeninový slevový kód na 10 % z celé objednávky. Blahopřání i s malou pozorností v podobě 10% slevy na nákup dostanete prostřednictvím e-mailu, který zadáte během registrace. S námi chcete mít narozeniny každý den!

zpět na výpis
Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce