Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Návody

V této kategorii najdete veškeré návody pro začátečníky i pokročilé vapery. Zkrátka s námi se ve světě vapování neztratíte.

Jak namíchat liquid do e-cigarety

05.04.2024

Míchání vlastních e-liquidů pro elektronické cigarety může být fascinující a zábavný proces, který vám umožní vytvářet přesně takové náplně, jaké si přejete. I když se zdá, že je to komplikované, naopak. Je to velice snadné. Kromě toho díky míchání vlastních liquidů výrazně ušetříte oproti kupování nových. Mrkněte, jak na to.

více

Jak správně nakládat s e-cigaretami na konci jejich životnosti

04.01.2024

Elektronické cigarety se staly populární alternativou k tradičnímu kouření. Avšak, když dojde ke konci jejich životnosti, je důležité správně nakládat s jejich odpadem. Stejně jako u mobilů, počítačů a další elektroniky, i e-cigarety by neměly končit v běžném směsném odpadu. Zde najdete pár užitečných tipů, jak s nimi nakládat správně.

více

Jak docílit co největší páry při vapování

09.02.2022

Ať už chcete dělat triky z páry, prank na kámoše nebo se vám prostě líbí, když se z vás při vapování stane chodící parník, potřebujete spoustu páry. Abyste mohli při vapování docílit co největší páry, je potřeba splnit hned několik faktorů od správného zařízení přes správnou techniku, liquid až po vhodné prostředí. Ano, i to hraje roli. Pojďme se společně podívat, jak na to.

více

Jak na údržbu POD systému

17.01.2022

Tentokrát se podíváme na velmi oblíbené POD systémy, tedy e-cigarety, které jsou volbou číslo jedna pro začínající vapery a přecházející kuřáky. Proč jsou PODy tak oblíbené a jak byste svůj POD systém měli udržovat, aby vám sloužil co nejdéle? POĎme na to.

více

Kam s použitým či nefunkčním hardwarem?

18.10.2021

Žhavící hlavy vyměňují vapeři při neustálém vapování jako na běžícím páse. O jednorázových e-cigaretách nemluvě. Ale i samotná elektronická cigareta čas od času vypoví svoji službu, ať už se jedná o baterii, nebo poškozený tank všeho stroje. Ale kam s tím, když si pořídíte novou součástku?

více

DIY Vaping: Spirálka v atomizéru. Kdy a jak ji vyčistit?

25.08.2021

Vapeři se dělí na dva základní tábory: Na jedné straně ti, kteří mají rádi hotové mašinky se snazší či pokročilejší údržbou a na straně druhé borce, kteří si dokážou složit svůj vaporizér složit do posledního šroubku jako Forest Gump zbraň při cvičení ve Vietnamu. Patříte do té druhé? Podívejte se, jak správně vyčistit spirálku v atomizéru.

více

Jak správně pečovat o elektronickou cigaretu

07.09.2020

Stejně jako u jakékoliv jiné elektroniky je i u elektronických cigaret důležitá údržba, abyste prodloužili životnost vašeho e-kámoše, jak jen to jde. V následujícím článku jsme shrnuli podstatné kroky údržby, bez kterých se žádný vaper neobjede.

více

Jak ušetřit při nákupu na VAPEMANIA.CZ

13.08.2020

Kdo by neměl rád výhodné nákupy! My jsme se ale rozhodli vám tuto radost znásobit! Dali jsme dohromady nejen hlavy, ale zároveň veškeré slevové akce a bonusové programy, díky kterým můžete za nákup na Vapemania.cz skutečně ušetřit balík. Veškeré aktuální i budoucí akce právě teď a právě tady. Nemáte zač!

více

Není grip jako grip. Který vybrat?

03.07.2020

Nestačí vám elektronická cigareta? Žádný problém, pořiďte si grip. Ačkoliv se může na první pohled jevit jako vyšší dívčí, opak je pravdou. Přestože se oproti klasické e-cigaretě jedná o higher level, prozradíme vám jeho plusy a poradíme, jaký vybrat. Kdo miluje technické vychytávky, miluje gripy.

více
Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce