2022: Co letos frčí ve vapování?

2022: Co letos frčí ve vapování?

Máme tu jaro, kdy se rok 2022 dostává pomalu do druhé třetiny, tak jsme se rozhodli zmapovat trendy, které se tento rok nosí v oblasti elektronických cigareta a vapování obecně. Vycházíme zejména z dat, která jsme nasbírali v rámci objednávek na Vapemania.cz.

Vapování je pořád v rozmachu

Ačkoli se v současné době dostávají do popředí i další netabákové alternativy s nikotinem, které mohou lidem pomoci skoncovat s kouřením cigaret, pořád to vypadá, že elektronické cigarety jsou první volbou. Nebo minimálně jejich postavení nepolevuje. Můžeme si toho všimnout i v našem zákaznickém oddělení, kam neustále přistávají dotazy začátečníkům. Ti chtějí nejčastěji pomoci s výběrem první elektronické cigarety, případně rovnou s náplněmi či kompletním setem, se kterým by mohli ze dne na den přestat kouřit a začít s vapingem. Super, keep it up!

TIP na článek: E-cigareta pro začátečníky: POD nebo Pen-style?

Eco friendly vaping

Když ne bio, tak aspoň eko. Životní prostředí máme jen jedno, a tak je potřeba jej chránit a co nejvíce udržovat. To se projevilo i v odvětví vapingu, kdy čím dál více výrobců přizpůsobují svou strategii tak, aby byli k životnímu prostředí co nejšetrnější. Balí e-cigarety do recyklovatelných obalů, nebo dokonce vznikají samotná eco friendly zařízení. To oceňují také zákazníci, kteří na druhé straně eco friendly výrobky rádi kupují.

Příchuťové šílenství

Vaping je krásný v tom, že můžete neustále objevovat nové a nové příchutě. Nejen, že se vám nejspíš nepodaří ochutnat všechny již hotové liquidy, které jsou dostupné třeba jen v rámci našeho e-shopu, ale mnoho vaperů nachází novou vášeň v míchání liquidů. Je to totiž opravdu snadné, k tomu levnější než kupovat hotové liquidy a aby toho nebylo málo, můžete si namíchat to, co nikdo jiný ještě nikdy neochutnal. Trendy jsou i hotové liquidy s netradičními příchutěmi. Už dávno to není jen o chuti tabáku, mentolu nebo ovoce. 

Když nikotin, tak hlavně v soli

Někdo to rád nikotinové. Jenže vapování těch silnějších liquidů, kde si uživatel chtěl užít pořádný nikotinový zážitek, je často doprovázeno škrábáním v krku. A to nechcete. Vznikl tak úžasný produkt, takzvaná nikotinová sůl. Zatímco klasické liquidy obsahují takzvaný separovaný nikotin, čím dál oblíbenější jsou pak ty, které obsahují nikotinovou sůl. V podobě soli je nikotin obsažen i v tabákových listech. Díky této podobě můžete užívat tolik nikotinu, kolik potřebujete, bez škrábání v krku či nutkání kašlat a také bez nutnosti silnějšího a častějšího potahování. 

ČTĚTE TAKÉ: Nikotinová sůl a její výhody
liquidy s nikotinovou solí

Pohodlnost najdeš v PODu

PODy byly dříve trochu PODhodnocené. Pak se ale rozjelo PODové šílenství. Lidé začali brát PODy útokem. Proč? Protože výrobci začali jejich výhody kombinovat s výhodami ostatních zařízení. Vznikají tak zařízení, která splňují požadavky náročných vaperů, a přesto máte s nimi co do údržby nulové starosti. POD systémy už tak nejsou pouze záležitostí začátečníků. 

uwell caliburn pod system

 

 

PS: Nenabádáme a nepodporujeme kouření ani závislost na nikotinu. Pokud jste nekuřák, nezačínejte s tím.

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce