Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Rozhovory

Zajímají vás názory předních českých vaperů? Tady jsou. Jaký mají vztah k vapingu? Jaký ke kouření? Jak začínali? A co preferují za e-cigarety či liquidy? Přesně to najdete v této kategorii.

Mobio Vape: Liquidy si míchám. Mám rád tabákovky, koláče a buchty

15.12.2020

Další vaper se nám dostal pod ruku. Mobio Vape má na svém Instagramu přes 2 000 sledujících a najdete tam převážně fotky z jeho nekonečného arzenálu příchutí i hardware. Mobia jsme se rozhodli vyzpovídat podobně jako v předchozích dílech Karotku a Noida. Přejeme příjemné čtení.

více

Noid Vape: Kdybych nevapoval, kouřil bych cigarety

11.11.2020

Nebere si servítky ve svých videorecenzích a stejným způsobem se chopil i našeho rozhovoru. Proč si taky na něco hrát. Je svůj a to se nám na něm líbí. Řeč je o svérázném chlapíkovi, kterého můžete znát pod přezdívkou Noid Vape. Noid nám odpověděl na pár otázek týkajících se jeho začátků s vapingem, kouření nebo závislosti na nikotinu.

více

Karotka: Vaping je pro mě forma relaxu i rutina

19.10.2020

Karotku možná znáte především díky jeho videorecenzím a dalšímu užitečnému vape obsahu na YouTube kanálu Vapetalk s Karotkou. Zajímá vás, jak se dostal k vapování, jaký vztah má ke kouření, k trikům, co by doporučoval začínajícím vaperům a jaký pro vás má fígl při míchání liquidů? Pak si přečtěte tento exkluzivní rozhovor.

více
Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce