5 důvodů, proč se pustit do míchání liquidů

5 důvodů, proč se pustit do míchání liquidů

V našem e-shopu vapemania.cz najdete extrémní množství nejrůznějších liquidů v klasických i netradičních příchutích a také v různých silách nikotinu. Opravdu je z čeho vybírat. Tak proč se vlastně pouštět do míchání vlastních liquidů? Na to se podíváme v tomto článku.

Míchání liquidů se vám vyplatí

Těch důvodů, proč si míchat liquidy místo kupování hotových náplní, je celá řada. Tou největší výhodou je bezesporu cena. Míchání vlastních liquidů vás vyjde až o 80 % levněji, než když si kupujete hotovky. A to je při dnešních cenách nebo inflaci opravdu pádný argument. 

PéGéčko, VéGéčko a jejich ideální poměr

Dalším důvodem je vychytání ideálního poměru PG a VG. Jelikož se může stát, že váš oblíbený liquid vyrábějí pouze v neoblíbeném poměru PG/VG. Pokud patříte mezi začátečníky, pak PG - propylenglykol a VG - vegetable glycerin jsou látky, jejichž různý poměr ovlivňuje chuť liquidu a dýmivost. Pozor, ne každá e-cigareta zvládne liquidy ve všech poměrech. Ve stručnosti o čem je řeč:

  • 50 % VG / 50 % PG – parádní chuť, menší hustota páry.
  • 70 % VG / 30 % PG – fajn chuť a zároveň slušná pára
  • 80 % VG / 20 % PG – hustější pára na úkor chuti
  • 30 % VG / 70 % PG – silná chuť na úkor hustoty páry

O PG a VG jsme napsali řadu dalších článků, tak se neváhejte jimi prokousat:

Zbavte se závislosti na nikotinu

Další extrémní výhodou míchání liquidů je regulace množství nikotinu. Díky tomu se vám nemůže stát, že by ve vašem oblíbeném liquidu bylo buď moc, nebo naopak málo nikotinu. Cílem vapování je vlastně regulace příjmu nikotinu, který tak dostanete pod kontrolou. V ideálním případě pak zbavení se závislosti na nikotinu. To vám umožní míchání liquidů, kdy nikotin můžete postupně ubírat, až začnete vapovat čistě beznikotinový liquid. 

Nekonečné množství jedinečných příchutí

Můžete si vybrat z nepřeberného množství příchutí a co víc. Můžete je mezi sebou míchat různě dohromady a vytvořit si tak vlastní příchuť, kterou třeba ještě nikdo nikdy neochutnal. Už víte, jaký bude váš recept?

Příchutě pro míchání liquidů

Není to tak složité, jak se může na první pohled zdát

Míchání liquidů není řehole, jak si možná na první dobrou představíte. Nepotřebujete bílý plášť, ochranné brýle ani řadu zkumavek a baněk. I když jako zpestření proč ne, že jo. Míchání liquidů je easy, psali jsme to i v našem článku a dokonce natočili i video, že se fakt není čeho bát. 

U každého namíchaného liquidu nemusíte čekat týden, až uzraje. Stačí použít příchutě Shake&Vape. Anglicky rozumějícím lidem už to možná cvaklo, že namíchaný liquid stačí pořádně zašejkovat a můžete rovnou do akce. Kromě toho pak potřebujete akorát bázi, případně nikotinový booster. Žádná věda.

A pokud jste ve škole chyběli, zrovna když se probíraly poměry, nemusíte v případě míchání liquidů vůbec nic počítat. Skvěle vám poslouží naše kalkulačka míchání liquidů, kde si jen zadáte potřebné hodnoty a vše za vás kalkulačka vypočítá. Takže už jdete na to?

Co byste si z tohoto článku měli odnést

  • míchání liquidů je až o 80 % levnější než kupování hotových liquidů
  • při míchání si můžete zvolit svůj oblíbený poměr PG a VG
  • míchání liquidů vám pomůže regulovat příjem nikotinu
  • díky tomu se můžete zbavit závislosti na nikotinu
  • míchání liquidů vám umožní vytvářet vlastní jedinečné příchutě
  • při použití Shake&Vape příchutí nemusíte čekat na uzrání liquidu
  • míchání liquidů je opravdu snadné, pomůže vám k tomu naše kalkulačka

 

PS: Nenabádáme a nepodporujeme kouření ani závislost na nikotinu. Pokud jste nekuřák, nezačínejte s tím.

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce