Ambassador končí. Něco nového začíná

Ambassador končí. Něco nového začíná

Je to tak. Náš Ambassadorský program končí. Ale není třeba smutnit. Rozhodně to pro vás neznamená nic špatného. Naopak pro vás máme další novinky, díky kterým dosáhnete na slevy ještě jednodušším způsobem než doposud. 

Ambassador šlus

Zní to jako kouzlo z Harryho Pottera, ale žádné kouzlo se nekoná. Jak se říká, všechno jednou končí. A nyní nastal čas našeho Ambassadorského programu.

„Rozhodli jsme se jít srozumitelnější cestou. Navíc naším hlavním ambasadorem je nyní Kapitán Demo, tak bychom neradi, aby se tyto dvě marketingové akce míchaly dohromady. Přesto si myslím, že naši zákazníci o nic nepřijdou,” říká Daniel z marketingového týmu Vapemania.

Co s nasbíranými Zlaťáky?

Pokud jste se v minulosti stali naším Ambassadorem a podařilo se vám nasbírat nějaké Zlaťáky, nebojte. Program jako takový sice rušíme, ale nasbírané Zlaťáky můžete i nadále uplatnit při svých objednávkách jako slevu až do výše 65 % z celé objednávky. To znamená, že pokud objednáte například za 1 000 Kč, můžete využít až 650 Zlaťáků. Tím pádem za svou objednávku zaplatíte pouze 350 Kč. 

 

100 Kč na první objednávku

Jak jsme nakousli na začátku, něco nového také začíná. Při uplatnění Ambassadorského kódu jste získali 100 Kč slevu na svou první objednávku. To jsme nyní zpřístupnili všem. Takže se stačí registrovat a máte automaticky slevu 100 Kč na první objednávku, která stejně jako v případě Ambassadora musí mít hodnotu minimálně 1 000 Kč. 

A co věrnostní program?

Věrnostní program, tak jak ho znáte, běží normálně dál. Za své nákupy sbíráte body, které můžete uplatnit při nákupu vybraných produktů

 

Nezapomeňte na další akce

Pro přehled našich slev a akcí jsme vytvořili stránku, kde najdete všechny akční nabídky pěkně pohromadě

 

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce