Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Čím obdarovat vapera k Vánocům?

Čím obdarovat vapera k Vánocům?

Hohoho, Vánoce jsou za dveřmi a tak většina z vás vymýšlí, co darovat svým rodinným příslušníkům a blízkým přátelům pod stromeček. A co když je ve vašem okolí zapřísáhlý vaper? Tak u něho s ponožkami nepochodíte. Co byste mu tedy mohli darovat, aby ocenil vaši snahu? 

Analýza vapera

Pokud o svém blízkém pouze vědět, že „vapuje”. Tak to možná pro začátek stačí, ale není to úplně pravé ořechové. Pokud prostě nemáte jak zjistit o jeho vapování či elektronické cigaretě více, i tak pro vás máme tip, jak ho potěšit. Můžete mu udělat radost výběrem liquidů. Těch je ale extrémní množstvé druhů. Jak se v tom vyznat? Chybu neuděláte, pokud zvolíte liquidy Edge Core nebo Edge Elite. Jednak jsou za skvělou cenu a jednak mají vyvážený poměr PG 50 % a VG 50 % – to jsou látky, které ovlivňují chuť a dýmovost liquidu. Poměr 50 ku 50 se hodí do většiny e-cigaret, takže ideální volba. V případě volby nikotinu můžete zvolit střední cestu, která se dá v případě potřeby namíchat se slabším/silnějším liquidem nebo boosterem. 

Pokud vás zajímá problematika PG a VG, přečtěte si o tom více v našem článku Jak na PG a VG? Nekonečné téma.

Co by vás mělo zajímat v případě analýzy vapera:

  • jaký druh e-cigarety vlastní (POD, pen-style, grip)
  • zda si liquidy míchá či kupuje hotové
  • jakou sílu nikotinu preferuje
  • jaké příchutě preferuje (tabákové, sladké, svěží…)
  • zda je začátečník či pokročilý

Pokud jste v e-cigaretách zběhlí, můžete koupit nějaký náhradní díl od baterie přes náustek až po žhavící hlavy. Nebo jednoduše můžete přizpůsobit dané e-cigaretě výběr liquidů. Pokud si váš obdarovaný liquidy míchá, rozhodně se hodí pořídit mu nějaké příchutě, které se neztratí u žádného míchače.

A co rovnou dárkový starter pack?

Pro ty, co neradi řeší jednotlivé komponenty, jsme připravili vánoční dárkové starter packy. ty obsahují všechno, takže můžete po rozbalení ihned vapovat. Máme tu balíčky jak pro začátečníky, tak pro ostřílené vapery. Jaké to jsou?

Balíček EDGE

Ideální pro začínající vapery. Ale e-cigaretu EDGE Pro ocení i zkušenější uživatelé. Balíček se skládá z e-cigarety EDGE Pro, která obsahuje speciální žhavící hlavu se zabudovaným náustkem, kterou vyměníte během okamžiku. Není tak potřeba přitom otevírat tank, díky čemuž nehrozí vylití liquidu. Ten doplníte pomocí speciálního portu opět bez nutnosti rozebírání. A jelikož je to balíček, máte v něm rovnou 5 ks liquidů EDGE Core dle vlastního výběru. Vyjde vás to levněji, než kdybyste si to vše pořídili zvlášť.

Balíček Podové šílenství

Taky skvělá záležitost pro začínající vapery. Tento balíček se skládá z e-cigarety Uwell Caliburn A2, která je díky snadné údržbě a praktičnosti ideální jak pro začínající vapery, tak pro ty, kteří rádi cestují. K e-cigaretě si v rámci balíčku můžete vybrat jeden z exkluzivní řady liquidů s nikotinovou solí od britského výrobce Juice Sauz LTD. Tyto liquidy mají nižší PH a obsahují stále více oblíbenou a žádanou nikotinovou sůl, díky které dochází k rychlejší a kvalitnější vstřebatelnosti = bez dráždivého pocitu v krku. A samozřejmě za výhodnou cenu. 

Premium Vape starter kit

A teď něco pro ty ostřílené. Pokud váš vaper chce přejít na grip, můžete mu to usnadnit tímto parádním starter kitem. Ten se skládá z oblíbeného gripu Uwell Crown 5, který sám o sobě nabízí spoustu vychytávek. K tomu přihoďte baterie, protože na dobré slovo to nejede. A říkali jsme, že tento starter kit je ideální pro míchače? Tak to říkáme teď. V balíčku tak najdete litrovou bázi od firmy Imperia v poměru 70 % VG 30 % PG. K tomu hned zásobník nikotinového boosteru a 2 příchutě Shake and Vape dle výběru. A navíc ušetříte více než 500 Kč, než kdybyste si vše koupili zvlášť. 

Už máte vybráno? 

Máte vybráno? Máte vyhráno. A pokud si stále nevíte rady, napište nám na info@vapemania.cz nebo třeba na Facebooku a na Instagramu a my vám rádi s výběrem poradíme. Nezapomeňte si dárky objednat včas, ať vám do Vánoc přijdou a mějte se rádi. 

Vapu zdar!

 

PS: Nenabádáme a nepodporujeme kouření ani závislost na nikotinu. Pokud jste nekuřák, nezačínejte s tím.

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce