Exkluzivní novinka: Až 400 potahů s jednorázovkou MOTI PIIN

Exkluzivní novinka: Až 400 potahů s jednorázovkou MOTI PIIN

Před měsícem jsme vám avozovali novinku v našem e-shopu MOTI PIIN 2 a nyní tu máme jeho staršího bratra MOTI PIIN. Ten za nižší cenu nabídne až 400 plnohotnotných MTL potahů a k tomu krásně padne do ruky. Vybírat můžete hned z pěti exkluzivních příchutí. Pojďte si o jednorázové e-cigaretě MOTI PIIN přečíst trochu více, protože hned na ni dostanete chuť.

Jednorázová e-cigareta MOTI PIIN

Jednorázová e-cigareta MOTI PIIN je první generací jednorázovek s přívlastkem PIIN. Jakmile rozbalíte balení, uvidíte praktické tělo o rozměrech 12 x 104,5 mm s protiskluzovým povrchem, líbivým designem a ergonomickým náustkem pro pohodlné potahování. Svým vzhledem připomíná fixku a díky tomu je také stejně praktická. MOTI PIIN padne skvěle do ruky, co kapsy i do jakékoliv kabelky či ledvinky. Můžete si tak vychutnat plný zážitek z vapování bez starostí o nabíjení nebo doplňování liquidu. Toho se do MOTI PIIN vejde přesně 1,6 ml, což vám pohodlně vystačí na celý den i dva v závislosti na vašem stylu potahování. 

jednorázovka MOTI PIIN

Na výběr máte hned z pěti chutí:

MOTI PIIN příchutě

V první zmíněné najdete kombinaci banánů a jahod, takže parádní kombo pro ty, co mají rádi sladké. Druhá příchuť vám nabídne pořádný nikotinový zážitek s klasickou chutí tabáku. Ve třetí příchuti je tabák doplněn chladivými tóny mentolu. Příchuť Wild Berries vás zavede do lesa, kde vám ukáže ty nejlepší chutě lesního ovoce a nakonec se můžete podívat do tropů na to nejsladší mango. 

 

Až 400 potahů za 99 Kč

Za 99 Kč si dopřejete až 400 plnohodnotných MTL potahů, tedy pusa-plíce podobně jako u klasických cigaret. Když si to spočítáte, nákladově strčí MOTI PIIN klasické cigarety do kapsy. MTL potahy zajišťuje integrovaná žhavící hlava s odporem 1,6 Ohmu. Baterie s kapacitou 320 mAh vám zajistí potahování po celý den. 

MOTI PIIN jednorázovka

Pořádný hit bez škrábání v krku

V MOTI PIIN najdete 1,6 ml liquidu s vybranou příchutí, které jsme vám představili výše. Co se týře nikotinu, najdete v každé jednorázovce MOTI PIIN 10 mg nikotinu na mililitr liquidu. Žádné škrábání v krku vás ale nečeká, liquid totiž obsahuje tolik oblíbenou nikotinovou sůl pro pohodlné potahování s pořádným hitem. 

Elektronická cigareta MOTI PIIN je jednorázovka pro začínající vapery, ale i pro ty, kteří chtějí pořádný zážitek z vapování a zároveň se nestarat o údržbu e.cigarety. Kupujte na vapemania.cz.

MOTI PIIN barvičky

 

PS: Nenabádáme a nepodporujeme kouření ani závislost na nikotinu. Pokud jste nekuřák, nezačínejte s tím.

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce