Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Kalkulačka e-liquidu: Spočítejte si množství přísad při míchání liquidu

Kalkulačka e-liquidu: Spočítejte si množství přísad při míchání liquidu

Míchání liquidu je hračka. To jsme ostatně nastínili již dříve ve stejnojmenném článku. Nyní se ale dostáváme zase o level dále. Pomůžeme vám totiž spočítat přesné množství všech přísad na míchání vlastního echt liquidu. Jak? Díky naší nové kalkulačce.

Proč míchat vlastní liquidy?

Kupovat hotové liquidy je pohodlné. Samozřejmě. Jen koupíte, naplníte svůj tank a vapujete. Dělá to tak drtivá většina začínajících i leckdy pokročilých vaperů. Ale jakmile trochu více proniknete do tajů vapingu, hledáte nové možnosti. A míchání vlastních liquidů je jednou z nich. A navíc v sobě skrývá spoustu výhod.

Oblíbené náplně EDGE

Věděli jste, že míchání liquidů je zhruba o 80 % levnější než neustálé dokupování nových náplní do vaší e-cigarety? Stejně tak máte mnohem více pod palcem dávku nikotinu, kterou do svého těla chcete dostat. Nemusíte se omezovat na výrobci předmíchané síly 0, 3, 6, 12 a 18 mg. Stejným způsobem můžete vychytat poměr PG a VG a zvolit si ideální poměr intenzity chuti a hustotu dýmu, který se z vás povalí. A nakonec možná to nejzajímavější. Můžete si namíchat vlastní chuť, kterou nikdo jiný na světě neochutnal. Můžete totiž mezi sebou míchat i jednotlivé příchutě a neomezovat se tak na výrobci stanovenou chuť. To zní velmi lákavě, že?

Kalkulačka e-liquidu

Aby vám míchání liquidu šlo snadno nejen po stránce fantazie při tvorbě vlastních chutí, ale také abyste dodrželi přesný poměr všech přísad, rozhodli jsme se pro vás naprogramovat kalkulačku, která vše spočítá za vás.

Naše kalkulačka vám spočítá jak namíchat bázi s požadovaným obsahem nikotinu, tak celý e-liquid s požadovanou intenzitou příchutě. Kromě toho se v naší kalkulačce dozvíte tipy na skvělý poměr PG/VG. Zkrátka pokud jste dosud nemíchali, nemůžete se splést. A pro ty zkušenější se hodí také, nemusíte dokola počítat jednotlivé poměry. Jen to naťukáte do naší kalkulačky a mícháte.

Přejít do kalkulačky

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce