Kapitán Demo v našich řadách

Kapitán Demo v našich řadách

Exkluzivní spolupráce s exkluzivním umělcem o exkluzivních náplních EDGE. A aby té exkluzivity nebylo málo, už teď vám můžeme slíbit, že na podzim pro vás chystáme absolutní bombu, která nemá v českých vodách vapingu obdoby. Stay tuned!

Kapitán Demo

Postava současné hudební scény, kterou zná snad každý. Alternativní rap oblečený do megalomanské vizáže s prvky kontroverze, tak lze ve zkratce představit Kapitána Dema těm, kterým by tato výrazná postava náhodou unikla. Ale na druhou stranu stačí dodat název jeho nejúspěšnějšího songu a všichni mají jasno. Skladba Zlatíčka se totiž se svým chytlavým textem dostala na úplnou špici aktuální domácí hudební produkce a drží se na top příčkách hitparád napříč českými rádii.

S kapitánem na jedné lodi

Slibovali jsme, že letošní podzim bude plný novinek. Kromě toho, že jsme na naší palubě přivítali toho nejpovolanějšího z nejpovolanějších, samotného Kapitána, tak toho je ještě hodně před námi. Celý podzim se můžete těšit na další várku slevových akcí, ale hlavně na převratné novinky ze stáje EDGE, které vám nabídneme exkluzivně jen v našem e-shopu. 

Právě značku EDGE si vybral i sám Kapitán Demo, aby ji představil široké veřejnosti. K tomu hází do placu i svůj slevový kód KAPITAN10, prostřednictvím kterého můžete na svůj nákup získat 10% slevu. Sledujte náš Facebook a Instagram a hlavně hashtag #demomania, kde se dozvíte víc!

Novinky EDGE v ČR

Britskou značku EDGE už nemusíme nijak zdlouhavě představovat. Ve Velké Británii se velmi rychle stala jedničkou na trhu a díky své bezkonkurenční ceně patří k nejoblíbenějším náplním i na našem území. Liquidy s poměrem 50/50 jsou v současné chvíli s cenou 59 Kč zároveň i nejlevnější na tuzemském trhu. 

 

Výroba probíhá za nejpřísnějších hygienických opatření výhradně v Anglii. Značka EDGE navíc kompletně spadá pod farmaceutickou společnost STADA AG, což je rarita, protože žádná jiná farmaceutická společnost na světě nevyrábí náplně do elektronických cigaret. Kvalita také neunikla prestižnímu ocenění Vape Business Awards, kde značka EDGE získala ocenění roku 2019 za e-cigaretový výrobek roku (Vape Supplier of the Year 2019).

Tak, jak si značka EDGE vydobyla své postavení ve Velké Británii, se jí to začíná dařit i na naší půdě. Liquidy už jsou k dostání na více než 2200 místech včetně vybraných čerpacích stanic, specializovaných vape shopů či třeba prodejen Coop. V současnosti můžete na trhu pořídit 11 příchutí ve 3 silách nikotinu (6, 12 a 18 mg). 

Ale tím nabídka nekončí, v průběhu podzimu představíme několik exkluzivních novinek, které rozpohybují stojaté vody českého vapingu. A začneme hned v září, takže sledujte #demomania a naloďte se s námi, ať jsme všichni na jedné vlně.

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce