Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Kdo vyhrál soutěž o liquidy Liqua 4S?

Kdo vyhrál soutěž o liquidy Liqua 4S?

Možná jste si všimli, že jsme celý duben pořádali soutěž o liquidy Liqua 4S. Bylo to snadné. Zapojit se mohl kdokoliv, kdo udělal během dubna objednávku v našem e-shopu. A že vás bylo téměř 1 000, kteří se zapojili! Tak co myslíte, patříte mezi výherce?

Soutěž o liquidy Liqua 4S

Dostalo se nám do rukou o něco více balíků liquidů Liqua 4S, které oproti běžným liquidům obsahují oblíbenou nikotinovou sůl. Takže si můžete užít pořádný vape s velkým obsahem nikotinu, aniž by vás u toho škrábalo v krku. Rozhodli jsme se tyto liquidy místo prodeje věnovat do naší soutěže. A nakonec místo 10 balíků rozdáváme 15! A to se vyplatí.

Pravidla soutěže byla jednoduchá. Objednat u nás, přihodit do poznámky „Soutěžím o 4S” a samozřejmě být starší 18 let. Ostatně to jsme vám už rozepsali na začátku v pilotním článku o soutěži. Nyní ale přichází na řadu zúčtování.

Kdo vyhrál liquidy Liqua 4S?

Nejprve jsme chtěli natočit nějaké pěkné losování, poté zveřejnit jen čísla objednávek. Obojí nám bohužel hatí pravidla GDPR. Takže místo fanfár to vyhlašujeme tak trochu v tichosti. Patříte mezi výherce? Mrkněte do svého e-mailu, který jste zadali při soutěžní objednávce. Všem výhercům jsme zaslali e-mail, kde je prosíme o potvrzení dodací adresy, kam zašleme výhru. S ní pak mohou naložit, jak uznají za vhodné.

A vy ostatní, co jste nevyhráli, nezoufejte. Brzy zase s něčím přijdeme. Do té doby můžete kontrolovat naše akční nabídky, kde najdete slevy, co maj páru.

 

PS: Nenabádáme a nepodporujeme kouření ani závislost na nikotinu. Pokud jste nekuřák, nezačínejte s tím.

zpět na výpis
Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce