Liquidy EDGE nově i v Rakousku

Liquidy EDGE nově i v Rakousku

Školní rok už máme oficiálně za sebou, teď už jenom zabalit plavky a vyrazit do Chorvatska. Pokud nestíháte nakoupit zásoby liquidů, no stress - můžete si je koupit cestou. S náplněmi EDGE totiž expandujeme na rakouský trh do tamních tabáků, trafik a kamenných prodejen. Nemáte zač.

Exkluzivní liquidy za exkluzivní cenu

Značka EDGE pochází z Británie a vznikla před dvěma lety. Jako jediná na světě spadá pod farmaceutickou společnost, takže celá výroba splňuje nejpřísnější normy. Každá šarže navíc prochází dalšími speciálními testy kvality. Ve Velké Británii se značka EDGE stala jedničkou na trhu. Náplně se dostaly mezi 25 nejžádanějších skladových produktů v sortimentu zboží běžné spotřeby a zároveň získaly prestižní ocenění Vape Business Awards za e-cigaretový výrobek roku 2019 (Vape Supplier of the Year 2019).

K dostání je pestrý výběr 11 exkluzivních chutí ve 3 různých variantách podle obsahu nikotinu (6, 12 a 18 mg/ml), od klasických tabákových chutí přes mentolové až po oblíbené ovocné příchutě v nejrůznějších podobách. Dosud jste tyto prémiové britské liquidy mohli pořídit pouze v našem e-shopu a partnerských prodejnách. Nám to ale nestačilo, ke kamenným obchodům jsme přidali i večerky a prodejny COOP a teď vyplouváme i za hranice českého rybníčku. Bon Voyage!

Názory vaperů na liquidy EDGE

Kromě toho, že si náplně EDGE chválíme všichni v našem Vapemania týmu, rozdali jsme několik liquidů i mezi opravdové a zkušené vapery (kolegové prominou). Přestože si každý našel tu TOPku v něčem jiném, skoro všichni se nicméně shodli na tom, že EDGE nabízí za málo peněz poměrně dost muziky. Nabízíme ke zhlédnutí dvě recenze, které to jenom potvrzují. Další názory najdeš v článku na našem blogu.

 

 

zpět na výpis
Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce