Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Mobio Vape: Liquidy si míchám. Mám rád tabákovky, koláče a buchty

Mobio Vape: Liquidy si míchám. Mám rád tabákovky, koláče a buchty

Další vaper se nám dostal pod ruku. Mobio Vape má na svém Instagramu přes 2 000 sledujících a najdete tam převážně fotky z jeho nekonečného arzenálu příchutí i hardware. Mobia jsme se rozhodli vyzpovídat podobně jako v předchozích dílech Karotku a Noida. Přejeme příjemné čtení.

Jak ses dostal k vapování? Jak je to dlouho?

K vapování jsem se dostal přes kamaráda asi před 5 lety. V té době jel DL a samé ovocné příchutě, takže hromada vůně a páry.

Pamatuješ si, jaká byla tvoje první e-cigareta?

Moje první e-cigareta bylo Ego AIO. Sice jsem úplně poprvé zkusil DL (přímo do plic), ale měl tam 1,5 mg nikotin a šíleně mě to dusilo, tak jsem začal s MTL (pusa-plíce) a u toho jsem i zůstal. Mám i několik DL atomizérů - vždy to byl jen pokus jim dát šanci, ale nikdy to nevyšlo.

Pusa-plíce nebo přímo do plic?

Nejraději mám MTL. Trávím dost času za volantem a v uzavřených prostorech, kde by DL nebylo moc vhodné. A jak jsem už psal, DL mě nikdy neoslnilo.

 

Co pro tebe vaping znamená? 

Znamená pro mě etapu života. Díky vapingu jsem přestal kouřit, našel hromadu dobrých kamarádů a mám dalšího koníčka. Vapuji denně, e-cigaretu mám stále u sebe. Ještě jsem se nezbavil zavislosti na nikotinu, ale už postupně snižuji.

Pomohlo ti vapování přestat kouřit? Jaký máš vztah ke kouření?

Ano, pomohlo, já jsem jednu dobu kouřil a vapoval zároveň. Po jednom víkendu jsem zjistil, že jsem si celé 2 dny nezapálil, tak jsem to zkusil bez cigaret jen s vapingem a vyšlo to.

Kuřáci mi nevadí, je to každého věc, čím si zdraví ničí. Tím nechci tvrdit, že vaping je nejzdravější věc na světě. Mám občas takové ty chvíle, kdy mi kouř z cigaret smrdí a někdy mi zase dá chuť, že bych si zapálil, ale stejnak to neudělám. Jednou jsem s tím přestal a už nechci do toho znova spadnout.

Děláš i nějaké triky nebo si pouze užíváš svůj vape?

Triky vůbec neumím. Byla doba když jsem to zkoušel, ale nikdy z toho nic nebylo. Jediné, co umím dělat, jsou kroužky, a tím jsou celé mé triky u konce.

Máš raději hotové liquidy nebo si mícháš? Máš nějaký fígl?

Liquidy si míchám. Dá se říct, že většinou se držím doporučení výrobce i doporučenou dobu zrání. Ale jsem i takový ochutnávač. Musím to vždy zkusit ihned po namíchání a pak každý druhý den, než skončí doporučená doba ležení...pokud něco zůstane. (smích)

Fígl žádný nemám. Na netu je šílená hromada různých triků, nápadů a jiných věcí. Já prostě přidám bázi, protřepu a dám do tmavé místnosti odpočívat. Nějak mě to urychlování neláká.

Poznámka: Pro snazší míchání liquidů můžete využít naši kalkulačku

Máš nějakou nejoblíbenější chuť, ke které se vracíš?

Mám strašně rád tabákovky, koláče a buchty. Ovocné příchutě mě nelákají, ale pokud se k nějaké dostanu, tak ji alespoň ochutnám. Myslím si, že mě odradily ty červené bobule, co kdysi obsahoval snad každý ovocný liquid. Dodnes nemám žádnou značku, kterou bych musel mít doma vždy litrovou zásobu, takový liquid jsem ještě nenašel.

Co bys doporučil začínajícím vaperům? Jak začít? Co si vybrat?

Každému na začátek může sednout něco jiného. Doporučuji, ať si o tom něco zjistí, Youtube je toho plné, a hlavně jestli mají nějaké známé, ať si potáhnou z DL i MTL, aby poznali, co jim sedne, než nakupovat hromady atomizérů a plnit zbytečně poličku. Hlavně to chce pevnou vůli si nezapálit. Neznamená to, že když si člověk koupí e-cigaretu, tak na normální už nebude mít chuť.

Sledujte vapera Mobio Vape na Instagramu.

 

 

PS: Nenabádáme a nepodporujeme kouření ani závislost na nikotinu. Pokud jste nekuřák, nezačínejte s tím.

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce