Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Náplně EDGE nově v prodejnách COOP

Náplně EDGE nově v prodejnách COOP

Ano, je to tak! Rozšířili jsme prodej náplní EDGE do prodejen COOP, takže to budete mít blíž, než kdy dřív. Ke kamenným obchodům tak přidáváme i síť prodejen, kde vedle rohlíků k snídani seženete rovnou i liquidy do svého e-miláčka.

Liquidy EDGE - exkluzivní náplně za pár korun

Liquidy EDGE už jsme vám již představili, tak si tuhle kapitolu jen v rychlosti připomeňme. Mladá značka EDGE k nám dorazila z Velké Británie, což je samo o sobě zárukou kvality. Při výrobě se totiž dodržují nejpřísnější podmínky pro farmaceutickou výrobu. Značka EDGE navíc získala prestižní ocenění Vape Business Awards za e-cigaretový výrobek roku 2019 (Vape Supplier of the Year 2019).

V trafikách po celé ČR

E-liquidy EDGE najdete v našem e-shopu nebo v partnerských kamenných prodejnách, kterých je po celé republice doslova kvantum. V každém větším městě je hned několik míst, kde můžete náplně EDGE sehnat. Podrobnou mapu všech prodejen najdete zde.

Mapa prodejen, kde prodáváme liquidy EDGE

Na výběr máte z 11 exkluzivních chutí ve 3 různých variantách podle obsahu nikotinu (6, 12 a 18 mg/ml). Od klasických tabákových chutí přes oblíbené ovocné příchutě v nejrůznějších podobách až po mentolové, které teď po plošném zákazu mentolových cigaret čeká zřejmě velký boom. 

Náplně EDGE nově v prodejnách COOP

Celý tenhle arzenál příchutí teď nově seženete i v prodejnách COOP. Startujeme na více než 80 prodejních místech, konkrétně na Havlíčkobrodsku, Kroměřížsku, Moravskobudějovicku a Svitavsku a přibudou další. Velká Británie již brzy i ve vaší vsi.

Pokud ale přesto dáváte přednost online nákupům, využijte do konce měsíce naši akci. Nakupte 10 náplní EDGE a získejte slevu 120 Kč

Oblíbené náplně EDGE

Co na liquidy EDGE říká Melounisko Vape?

(Nejen) v rámci liquidů EDGE spolupracujeme s vaperem Melounisko, který se postaral o zajímavou subjektivní recenzi těchto liquidů. Nenechte si ujít i další jeho videa, která brzy plánuje poslat do světa. 

 

 

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce