Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Náplně EDGE nově v prodejnách COOP

Náplně EDGE nově v prodejnách COOP

Ano, je to tak! Rozšířili jsme prodej náplní EDGE do prodejen COOP, takže to budete mít blíž, než kdy dřív. Ke kamenným obchodům tak přidáváme i síť prodejen, kde vedle rohlíků k snídani seženete rovnou i liquidy do svého e-miláčka.

Liquidy EDGE - exkluzivní náplně za pár korun

Liquidy EDGE už jsme vám již představili, tak si tuhle kapitolu jen v rychlosti připomeňme. Mladá značka EDGE k nám dorazila z Velké Británie, což je samo o sobě zárukou kvality. Při výrobě se totiž dodržují nejpřísnější podmínky pro farmaceutickou výrobu. Značka EDGE navíc získala prestižní ocenění Vape Business Awards za e-cigaretový výrobek roku 2019 (Vape Supplier of the Year 2019).

V trafikách po celé ČR

E-liquidy EDGE najdete v našem e-shopu nebo v partnerských kamenných prodejnách, kterých je po celé republice doslova kvantum. V každém větším městě je hned několik míst, kde můžete náplně EDGE sehnat. Podrobnou mapu všech prodejen najdete zde.

Mapa prodejen, kde prodáváme liquidy EDGE

Na výběr máte z 11 exkluzivních chutí ve 3 různých variantách podle obsahu nikotinu (6, 12 a 18 mg/ml). Od klasických tabákových chutí přes oblíbené ovocné příchutě v nejrůznějších podobách až po mentolové, které teď po plošném zákazu mentolových cigaret čeká zřejmě velký boom. 

Náplně EDGE nově v prodejnách COOP

Celý tenhle arzenál příchutí teď nově seženete i v prodejnách COOP. Startujeme na více než 80 prodejních místech, konkrétně na Havlíčkobrodsku, Kroměřížsku, Moravskobudějovicku a Svitavsku a přibudou další. Velká Británie již brzy i ve vaší vsi.

Pokud ale přesto dáváte přednost online nákupům, využijte do konce měsíce naši akci. Nakupte 10 náplní EDGE a získejte slevu 120 Kč

Oblíbené náplně EDGE

Co na liquidy EDGE říká Melounisko Vape?

(Nejen) v rámci liquidů EDGE spolupracujeme s vaperem Melounisko, který se postaral o zajímavou subjektivní recenzi těchto liquidů. Nenechte si ujít i další jeho videa, která brzy plánuje poslat do světa. 

 

 

zpět na výpis
Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce