Blíží se Black Friday, co má páru!

Blíží se Black Friday, co má páru!

Každoroční nákupní šílenství začíná. O Black Friday jste už možná slyšeli díky celoroční reklamní masáži nejmenovaných obchodů. My ctíme pravidla a taky víme, že Black Friday letos připadá na 27. listopadu. Ty největší akce vám přineseme v tento termín a budou trvat celý víkend. Ale už teď pro vás máme malou ochutnávku.

Zkraťte si čekání akční nabídkou

Aby vám čekání na Black Friday rychleji uteklo, přinášíme vám slevy na celý týden od 23. do 27. listopadu včetně. 

Příchutě Dinner Lady 2+1 ZDARMA

Oblíbené příchutě s oblíbenou akcí. Nakupte dvě příchutě Dinner Lady a třetí máte k tomu zdarma. Sleva skvělá, protože ušetříte 249 Kč. A kde to najdete, že jo. 

 

Náplně Dreamix 1+1 ZDARMA

Dreamix je sen v podobě skvělých liquidů, které uspokojí i náročnější vapery. Malinko vyšší cena 99 Kč může odradit šetřílky, věřte, že je oprávněná. Oproti jiným výrobcům jsou liquidy Dreamix opravdu výrazné. Navíc teď stačí koupit jednu a druhou máte k tomu zdarma. 

 

Náplně Frutie 50/50 1+1 ZDARMA

 

Oblíbené ovocné liquidy s vyváženým poměrem PG/VG v parádní akci.

 

Náplně Frutie 1+1 ZDARMA

Stejný výrobce, jiné a neméně skvělé liquidy.

 

Co vás čeká na Black Friday?

Konkrétní produkty nechceme prozrazovat, protože by to nebylo fér. Bude jich totiž přes 500. Wow! Co vám ale prozradíme, je výše slev, se kterou budete moc akční produkty nakoupit. Slevy budou až 80 %. A to neznamená, že to bude jako v jiných obchodech, kde píšou slevy až 80 % a z toho je v nabídce se slevou 80 % pouze jeden produkt, který navíc nikdo nechce, a sleva u ostatních produktů je směšná. Všechny tyto produkty, o kterých mluvíme v případě naší akce Black Friday budou se slevou v rozmezí 70-80 %. A to je celkem slušná předvánoční nabídka, ne?

Tak si nastavte odpočítávání, protože do Black Friday zbývá už posledních pár dní a poté nabíhejte na tuto stránku, kde najdete všechny Black Friday produkty pohromadě.

 

 

PS: Nenabádáme a nepodporujeme kouření ani závislost na nikotinu. Pokud jste nekuřák, nezačínejte s tím.

zpět na výpis
Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce