Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Aktuality

Novinky v našem e-shopu Vapemania.cz. Akční nabídky, slevy, nové produkty. Vše na jednom místě. 

Jaké bylo vapování v roce 2023 a co nás čeká v 2024

18.12.2023

Vývoj v oblasti e-cigaret a liquidů se setkal s legislativními výzvami, které mění krajinu pro milovníky vapingu. Odrazí se to v cenách a věrnostním programu, ale nejspíš i v růstu popularity vapování. Jak se bude trh vyvíjet v roce 2024, zůstává nejisté. Co nám ukázal rok 2023 a jaké jsou vyhlídky?

více

Konsolidační balíček schválen senátem. Co z toho plyne pro e-cigarety?

09.11.2023

Senát schválil konsolidační balíček, který řeší změny v DPH, v daních, odvodech OSVČ, ale i dalších oblastech. Týká se to samozřejmě i elektronických cigaret a dalšího zboží „neřesti“. Vláda si od balíčku slibuje úsporu 97,7 miliardy korun v rozpočtu. Zbývá podpis prezidenta a balíček vstoupí v platnost. Co z toho plyne?

více

Konsolidační balíček od vlády předpokládá zdražení liquidů až o dvojnásobek

12.07.2023

Vláda se snaží získat do rozpočtu každou korunu. Vymýšlí proto psí kusy a někdy zapomínají na to, jaký to bude mít dopad. Řeč je o nejnovějším konsolidačním balíčku, kvůli kterému by mohly vzrůst ceny náplní do elektronických cigaret aka liquidů do nesmyslných výší. Zdanění se také týká jednorázových e-cigaret s předvyplněným liquidem. Proti tomuto návrhu se vyjádřila Komora elektronického vapování, ale například i politická strana Piráti.

více

Exkluzivní novinka: Až 400 potahů s jednorázovkou MOTI PIIN

25.04.2022

Před měsícem jsme vám avozovali novinku v našem e-shopu MOTI PIIN 2 a nyní tu máme jeho staršího bratra MOTI PIIN. Ten za nižší cenu nabídne až 400 plnohotnotných MTL potahů a k tomu krásně padne do ruky. Vybírat můžete hned z pěti exkluzivních příchutí. Pojďte si o jednorázové e-cigaretě MOTI PIIN přečíst trochu více, protože hned na ni dostanete chuť.

více

Exkluzivní novinka: Jednorázová e-cigareta MOTI PIIN 2

15.03.2022

Právě se nám dostala do rukou exkluzivní novinka: jednorázová e-cigareta MOTI PIIN 2. Kdo si myslel, že jednorázovky jsou pro amatéry a že je není třeba brát vážně, MOTI PIIN 2 vás vyvede z omylu. Čeká na vás 5 příchutí, pořádný hit a 600 potahů za parádní cenu.

více

Našim instagramovým followers rozdáváme 2000 Kč!

09.02.2022

Ne, nezbláznili jsme se! Za chvilku máme svatého Valentýna a z čisté lásky k vám, našim věrným zákazníkům, jsme se rozhodli od 14. února až do 21. března rozdávat vouchery na nákup. Každý týden rozhazujeme do světa čtyři vouchery v celkové hodnotě 2000 Kč!

více

E-cigareta EDGE Hybrid jen za 49 Kč!

13.05.2021

Zbláznili jsme se? Možná. Myslíme to vážně? Určitě. Zbrusu novou revoluční e-cigaretu EDGE Hybrid můžete mít jen za 49 Kč. A to u vybraných partnerů. A to se vyplatí.

více

Kdo vyhrál soutěž o liquidy Liqua 4S?

11.05.2021

Možná jste si všimli, že jsme celý duben pořádali soutěž o liquidy Liqua 4S. Bylo to snadné. Zapojit se mohl kdokoliv, kdo udělal během dubna objednávku v našem e-shopu. A že vás bylo téměř 1 000, kteří se zapojili! Tak co myslíte, patříte mezi výherce?

více

Soutěž: Vyhrajte 5 ks náplní Liqua 4S

01.04.2021

Máte rádi věci zdarma? Kdo ne?! A tak jich tu pro vás pár máme. Tentokrát můžete vyhrát balíček 5 ks exkluzivních náplní Liqua 4S. A to hned pro 10 šťastlivců z vás. A přitom stačí tak málo.

více
Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce