Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Co možná nevíte o vapování

Co možná nevíte o vapování

Vapování je nejpopulárnější a také nejúspěšnější alternativou kouření cigaret, respektive tabákových výrobků. Má k tomu v podstatě nejblíže. To je jasné jak facka. Ale existuje spousta dalších věcí, které jste o vapování možná nevěděli. Dali jsme je tedy proto dohromady a tady je máte.

Vapování a cestování letadlem

Zařízení včetně liquidů byste si měli zabalit do svého příručního zavazadla, které berete s sebou do letadla. Jedná se o elektronické součástky a také kapaliny, které dle pravidel musí být v příručním zavazadle. Kapaliny navíc ještě v uzavíratelném sáčku a v lahvičkách o objemu do 100 ml v celkovém součtu 1 litr na osobu. To liquidy bez problému splňují.

Vapování přímo v letadle

Na to rovnou zapomeňte. Nejen že byste mohli kvůli hustému dýmu vyvolat v letadle paniku, ale drtivá většina aerolinek vapování na palubě letadla zakazuje. A co víc, zakazuje to i většina letišť na světě. Musíte se tak odebrat do kuřáckých koutků k tomu vyhrazených. Více o vapování a cestování najdete v našem článku Cestování s e-cigaretou: Jak v letadle?

Vapování v letadle

S vapováním na palubě letadla se rozhodně rozlučte. Za vděk musíte vzít kuřárny na letišti.

Kde si nezavapujete

Na světě existují země, kdy byste při vytáhnutí svého vapa měli pěkný průšvih. Podívejte se na seznam zemí, kde je vapování zakázané: Bahrain, Jordánsko, Katar, Libanon, Spojené Arabské Emiráty (ano i Dubaj), Kolumbie, Mexiko, Nicaragua, Uruguay, Venezuela, Filipíny, Indonésie, Kambodža, Malajsie, Singapur, Taiwan, Thajsko nebo Turkmenistán. Jisté potíže byste mohli mít rovněž v Egyptě, Belgii, Chorvatsku nebo Saudské Arábii, kde jsou různá omezení od zákazu vapování na veřejných místech apod. Podrobnější informace o vapování ve světě jsme rozepsali v článku Vapování napříč světadíly: Kde si dát pozor?

Nikotinová sůl není slaná

Nikotinová sůl je v liquidech čím dál populárnější. Můžete si tak dopřát více nikotinu a tedy pořádný hit bez škrábání v krku nebo kašlání. Kvůli názvu si však spousta lidí mylně myslí, že jde o slanou záležitost. Nikotinová sůl je přírodní a původní podoba nikotinu, ve které se nachází v tabákových listech. A název sůl je proto, že má vyrovnané pH s hodnotou 7. Jaký je rozdíl mezi nikotinovou solí a separovaným nikotinem, najdete v našem článku

Z jednorázové e-cigarety si můžete potáhnout až 600x

Nedávno vyšla na trh nová jednorázová e-cigareta MOTI PIIN 2, ze které si potáhnete až 600krát. To už nezní tak jednorázově, co? V současné době jsou jednorázovky poměrně populární díky plnohodnotnému vapování a naprosto nulové údržbě. Dovapujete, vyhodíte a pořídíte novou. Navíc za pořád poměrně slušnou cenu lehce přesahující 100 Kč. Více o MOTI PIIN 2 najdete tady.

Vapování je levnější než kouření

Nejenže bezpečnější a také účinné při odvykání od závislosti na nikotinu, ale také levnější. Podle našich výpočtů vás vyjde vapování ročně zhruba na třetinu ceny co kouření při stejném objemu. Nevěříte? Podívejte se na náš článek Ekonomické výhody vapování: Jak ušetřit balík. Najdete tam také srovnání s dalšími alternativami, jako je například zahřívaný tabák neboli smradlavé iqosky. 

Vapování je levné

Je to levnější a bezpečnější než kouření a navíc je to životní styl. 

 

PS: Nenabádáme a nepodporujeme kouření ani závislost na nikotinu. Pokud jste nekuřák, nezačínejte s tím.

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce