Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Exkluzivní novinka: Jednorázová e-cigareta MOTI PIIN 2

Exkluzivní novinka: Jednorázová e-cigareta MOTI PIIN 2

Právě se nám dostala do rukou exkluzivní novinka: jednorázová e-cigareta MOTI PIIN 2. Kdo si myslel, že jednorázovky jsou pro amatéry a že je není třeba brát vážně, MOTI PIIN 2 vás vyvede z omylu. Čeká na vás 5 příchutí, pořádný hit a 600 potahů za parádní cenu.

E-cigareta MOTI PIIN 2

Přívlastek 2 znamená, že jde o druhou generaci těchto jednorázovek. Šlo o barevné tužku připomínající jednorázovky, které nebyly k zahození, ale oproti PIIN 2 to byla slabá káva. MOTI PIIN 2 totiž zvládne až o 100 % více potahů a disponuje o 25 % delší výdrží baterie.

MOTI PIIN 2 jednorázovka

Ve chvíli, kdy vyjmete e-cigaretu MOTI PIIN 2 z obalu, vykoukne na vás jednoduchý, ale velmi přitažlivý design, který korunuje barevný náustek ve stejné barvě jako nápis MOTI PIIN 2 na bílém těle. Barva náustku a textu se liší podle dané příchutě a na výběr máte hned z pěti chutí:

 

V první zmíněné najdete borůvkovou žvýkačku, tedy očekávanou sladkost doplněnou o chladivé tóny. Pořádný vichr zažijete s příchutí Cool Mint, kde se rozpíná chladivá máta. Green Lime není samozřejmě nic jiného než šťavnatá sladká a kyselá limetka. V Tropical Storm najdete bouři chutí tropického manga a ananasu. A v neposlední řadě Rich Tobacco vám nabídne seriózní a bohatou chuť tabáku. 

E-cigareta MOTI PIIN 2

Až 600 potahů za 129 Kč

Nebudeme chodit kolem horké kaše, za cenu 129 Kč si můžete dopřát až 600 plnohodnotných potahů. Díky odporu integrované žhavící hlavy 1,6 Ohmu si dopřejete klasické MTL potahování, tedy pusa-plíce, jako je tomu třeba u klasických tabákových cigaret. A když jsme u těch parametrů, kapacita baterie 400 mAh vám vystačí na celodenní vapování. Pokud bychom se bavili o výkonu v MOTI PIIN 2 na vás čeká celkem 8,5 W. Opomenout bychom neměli ani praktické rozměry 14 mm průměr těla a výška 91 mm. To z e-cigarety MOTI PIIN 2 dělá praktickou vychytávku, kterou si můžete vzít s sebou na cesty.

Pořádný hit bez škrábání v krku

V MOTI PIIN 2 najdete 2 ml liquidu s vybranou příchutí, které jsme vám představili výše. Pokud se budeme bavit o nikotinu, najdete tam 20 mg nikotinu na ml liquidu. Leckdo by mohl namítnout, že je to dost a že by to mohlo při potahování škrábat v krku. Kdepak. Díky přítomnosti nikotinové soli v liquidu si dopřejete pořádný hit, který vás kopne, ale neškrábe. 

Elektronická cigareta MOTI PIIN 2 je jednorázovka, ke které se budete s chutí vracet. Kupujte na vapemania.cz.

 

PS: Nenabádáme a nepodporujeme kouření ani závislost na nikotinu. Pokud jste nekuřák, nezačínejte s tím.

zpět na výpis

Související produkty

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce