Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Škrábání v krku při vapování: Poradíme vám, co dělat

Škrábání v krku při vapování: Poradíme vám, co dělat

Škrábání v krku je nepříjemný pocit, který možná znáte z kouření klasických cigaret. Čas od času se škrábání v krku objeví i při vapování, a to jak začínajícím, tak i zkušeným vaperům. V každém případě to znamená, že je něco špatně. Pojďme se podívat na příčiny škrábání v krku při vapování a jejich řešení.

Škrábání v krku může způsobovat nedostatek náplně

Před vapováním si zkontrolujte, zda máte v elektronické cigaretě dostatek e-liquidu. V případě, že byste ho tam měli málo, může dojít k přepalování, které vede právě k škrábání v krku. Jakmile e-liquid doplníte, škrábání v krku ihned zmizí. Určitě ale nevapujte naprázdno. Mohli byste si poškodit svou e-cigaretu.

Oblíbené náplně EDGE

Náplň neznámého původu

Používejte pouze náplně od certifikovaných výrobců a nevapujte podomácku vyrobené náplně, u kterých neznáte původ ani přesné složení. Kromě škrábání v krku je u neznámých e-liquidů riziko přítomnosti zdraví škodlivých látek. Proto v zájmu svého zdraví nakupujte e-liquidy pouze v ověřených obchodech, jako je například ten náš.

Moc nikotinu

Milujete pořádné kopance? Pokud si dopřáváte pořádné HITy a najednou vás při vapování začne škrábat v krku, možná je na vině moc vysoká dávka nikotinu. Pokuste se v tomto případě ubrat množství nikotinu. Pokud by to bylo i tak pro vás málo, vyzkoušejte nikotinovou sůl nebo boostery s nikotinovou solí. Zároveň doporučujeme dodržovat pitný režim, protože vapování může vysušovat sliznici.  

Beznikotinové náplně

Špatný stav e-cigarety

Je vaše e-cigareta v pořádku? Příčinou škrábání v krku může být také poškozený clearomizér či atomizér nebo například slabá baterie. Další možností jsou slabě nažhavené spirálky. Proto pokud používáte dostatek ověřeného e-liquidu s optimálním množstvím nikotinu, hledejte příčinu ve stavu e-cigarety a pečlivě překontrolujte všechny součástky.

Pokud potřebujete některý z náhradních dílů, najdete je v našem e-shopu.

Jste v přechodu

Ale ne, nebojte. Tento přechod nemá nic společného s vaším věkem. Týká se vás pouze v případě, kdy přecházíte z kouření cigaret na vapování. Při kouření tabákových cigaret se do vašeho krku mimo jiné dostanou látky, které zklidňují sliznici. Tu by jinak cigaretový kouř příliš dráždil. Jenže v páře, kterou potahujete při vapování, se nic takového nenachází. Proto než si zvyknete na přechod, může se stát, že vás bude při vapování trochu trápit škrábání v krku. Pokud se ve vašem případě něco takového objeví, nezoufejte. Po pár dnech to postupně odezní a budete si moct užívat vapování naplno.

 

PS: Nenabádáme a nepodporujeme kouření ani závislost na nikotinu. Pokud jste nekuřák, nezačínejte s tím.

 

zpět na výpis
Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce