Ověření věku kupujícího před odesláním objednávky

Více info zde close

Elektronické cigarety

Elektronické cigarety neboli e-cigarety představují podle mnohých zdravější způsob kouření. Nikde nic nehoří, nevdechujete žádný dehet a navíc můžete regulovat množství přijímaného nikotinu. E-cigarety se před vapováním musí naplnit e-liquidem, tedy náplní, která může mít různé příchutě od klasického tabáku přes mentol až třeba po ovocné i jiné netradiční příchutě. Dnes již také máte možnost míchat si vlastní e-liquidy pomocí báze a příchutě.

V naší nabídce najdete široké množství elektronických cigaret různých druhů od předních výrobců, jako je Aramax, Aspire, Innokin, Smok nebo třeba Vaporesso. Vybírejte mezi klasickými e-cigaretami nebo mezi jednorázovými e-cigaretami a pody, které stačí rozbalit a ihned si užít svůj vape.

V případě potřeby vyladit vaši stávající elektronickou cigaretu se můžete porozhlédnout po náhradních dílech.

Zobrazit více Zobrazit méně

FAQ

Je potahování elektronických cigaret zdravější než kouření?

Podle nejnovějších studií je vapování až o 95 % zdravější než klasické kouření. Slouží také jako pomůcka při odvykání kouření.

Jaké druhy elektronických cigaret existují?

Druhů je mnoho. Mezi základní patří jednorázové e-cigarety, pen style sady, box mody sady nebo si také můžete sestavit e-cigaretu z jednotlivých komponent.

Jak se kouří elektronické cigarety?

E-cigarety se nekouří, ale vapují. E-cigarety nepotřebují žádný tabák. Každá e-cigareta obsahuje tank neboli nádrž, do které jednoduše nakapete náplň. Náplně existují v nejrůznějších chutích od tabákových až po ovocné a také v různých silách nikotinu + rovněž beznikotinové.

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce