Osvěžte se letními liquidy a příchutěmi

Osvěžte se letními liquidy a příchutěmi

Léto je přesně v půlce a teploty se drží hodně vysoko. Ideální čas na doplnění letních zásob příjemně chladivých liquidů a příchutí do vaší elektronické cigarety. Letní náplně a příchutě nebo rychlé osvěžení v podobě shake and vape, ke kterým stačí doplnit bázi, případně nikotinový booster a můžete si léto užívat doslova plnými doušky a navíc s pořádnou porcí slev.

Na příchutě a shake and vape jsme pro vás totiž přichystali letní akci, při nákupu nad 500 Kč získáte slevu 100 Kč. Ale mysleli jsme i na báze a boostery, které k míchání potřebujete. Na vybrané kousky jsme vám naložili 30% slevu. Stačí si jen vybrat!

Výběr chladivých liquidů a příchutí

Sestavili jsme pro vás seznam osvěžujících náplní a příchutí. A jako první v tomto výběru nesmí rozhodně chybět chladivá řada oblíbených ovocných náplní Frutie. Ledově vychlazená a bohatá chuť ovoce, to je synonymum pro Frutie COOL, edici, která podle nás pozvedla ovoce na ještě svěžejší chuť. Náplně Frutie COOL v sobě ukrývají oblíbený poměr hustoty 70 % VG a 30 % PG, takže se kromě bohaté a plné chuti můžete těšit i na pořádný mrak páry.

Máte rádi ovocné chutě, ale potřebujete, aby to bylo pořádně fresh? Pak doporučujeme vyzkoušet shake & vape příchutě CoolniSE, to je zaručené ochlazení ve spojení s ovocnými a nápojovými mixy. Namíchejte si do vaší e-cigarety svěží vítr plný ovoce.

Další skvělé osvěžení nabízí brand Differ se svou řadou vychlazených příchutí shake and vape. Příchutě DIFFER jsou výsledkem spolupráce anglického výrobce liquidů DIFFER a společnosti Ritchy, která je známá svými liquidy Liqua po celém světě. Řada ICE přináší oblíbené ovocné příchutě s chladivým nádechem.

Mix vychlazeného ovoce nabízí i prémiové britské shake and vape příchutě Drip Down. Osvědčené kombinace broskve a citronu, exotické spojení melounu, kiwi a maracujy nebo čistě ledově vychlazená máta. 

Pořádnou porci mrazivého dechu zaručí kvalitní příchutě z Cool Edition od předního německého výrobce Bozz Liquids. Jejich výroba navíc probíhá za nejpřísnějších hygienických standardů ve farmaceutické laboratoři.

Doplňte zásoby ledově vychlazených náplní a příchutí na zbytek léta a užívejte si mix svěžích chutí na plné pecky.

 

zpět na výpis
Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce