Žhavící hlavy

Žhavící hlavy = motory atomizéru

Aby vaše elektronická cigareta fungovala jako motor, je potřeba o ni pečovat a provádět pravidelný servis. Kromě pravidelného doplňování náplně by se nemělo zapomínat ani na pravidelné vyměňování žhavících hlav, ať už mají jakýkoliv odpor a podporují jakýkoliv výkon.

Životnost žhavících hlav je omezená, proto je potřeba jejich pravidelná vyměna. Žhavící hlavy jsou důležitou součástí elektronické cigarety a bez nic by se náplň neproměnila v páru. Proces výměny funguje úplně jednoduše. Hlava je zahřátá na vysokou teplotu, která zajistí přeměnu liquidu na páru.

Náhradní žhavící hlavy pro DL i MTL můžete vybírat z široké nabídky předních výrobců, jako např. aSpire, Innokin, Joyetech, Smok nebo Vaporesso.

Zobrazit více Zobrazit méně

39,-
139,-
Vymazat všechny filtry

FAQ

Jak často měnit žhavící hlavu v elektronické cigaretě?

Výdrž žhavící hlavy může být různá a je ovlivněná řadou faktorů - nastaveným výkonem a napětím, hustotou e-liquidu či přílišným potahováním z e-cigarety. Obecně se životnost žhavící hlavy odhaduje kolem jednoho měsíce.

Jak poznám, že je třeba žhavící hlavu vyměnit?

Existuje několik signálů dosluhující žhavící hlavy. Mezi ty základní patří slabší produkce páry, spálená chuť, protékání či bublání e-liquidu. Zároveň může dojít k přepálení žhavící hlavy buďto vysokým výkonem, přílišným potahováním nebo nevhodným liquidem.

Jak žhavící hlavu vyměnit?

Je to opravdu jednoduché. U clearomizérů se spodním žhavením stačí odšroubovat spodní část a následně i žhavící hlavu, našroubovat novou, zašroubovat spodní část clearomizéru a je to. U modernějších systémů typu AIO (All in One) je to ještě jednodušší, stačí jen odšroubovat horní základnu s náustkem.

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Doprava zdarma
Při nákupu nad 400 Kč

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Rychlé dodání
Do 3 dnů

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Věrnostní program
Dárky a nákupy za body

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce

Výhody pro registrované
Přednostní prodej a akce